Her er årets Jakten-bønder

Seks ny bønder er klare for romantikk i Jakten på kjærligheten. Møt bøndene og send inn frierbrevet ditt her. 

«Bønder spelar ikkje tennis», sa en gang avdøde forfatter og journalist Herbjørn Sørebø, og det kan godt hende – men de seks bøndene som skal være med i årets Jakten på kjærligheten på TV 2 er mer allsidige og spennende enn noen gang.

Men før innspillingen kan begynne trenger de frierbrev fra deg. Er du glad i frisk luft, vakker natur og har lyst til å et spennende eventyr? Ta sjansen – kanskje befinner din store kjærlighet seg på akkurat denne siden.

Er du av den ekstra romantiske sorten som liker å skrive brev, finner du postadressen nederst i saken.

Her er bøndene

Her kan du lese litt om hver av bøndene – og se deres personlige videohilsen:

Navn: Ruben Tunestveit Kengakaran
Alder: 28 år
Bosted: Tunes i Arna
Gårdsdrift: Sau og storfe

Ruben er en sammensatt kar, som driver med sau og storfe på en idyllisk gård utenfor Bergen. I tillegg jobber han som kransjåfør.

Forholdet mellom Ruben og morfaren er usedvanlig nært, og i følge Ruben er det morfaren som har lært han alt han kan om gårdsdrift.
Ruben har tidligere spilt amerikansk fotball på kontrakt i Canada. Da han fikk tilbud om ny kontrakt takket han nei, fordi han hadde dårlig samvittighet ovenfor morfaren som stod alene med alt arbeidet hjemme.

Ruben er også opptatt av trening og mote. Såpass opptatt av trening, at han har bygget eget treningsstudio på låven.
Dette er en gutt som virkelig bryr seg om sine venner og sine nærmeste. Han viser også stor omsorg for de eldre i bygda, og hjelper til med innkjøp, snømåking og besøker dem på gamlehjem

Send ditt frierbrev til Ruben her 

Navn: Hans Petter Hestmo
Alder: 41 år
Bosted: Steinsdalen i Sør-Trøndelag
Gårdsdrift: Sau og ammekyr

Hans Petter er en humoristisk og fargerik bonde, med mange jern i i ilden. Han eier tre gårder som grenser mot hverandre, og har i dag cirka 150 sauer og noen ammekyr. I tillegg har Hans Petter eget begravelsesbyrå, med cirka 40-60 begravelser i året, en bedrift som har blitt drevet av familien hans gjennom mange år.

Hans Petter er også aktiv i lokalpolitikken, og er nå leder i kontrollvalget.
Lidenskapene hans er jakt, og fotballklubben Liverpool. Han vier også 5-6 uker i året til Forsvaret.
Hans Petter har et nært forhold til nevøen sin på 6 år, som i de siste årene har fått være med onkel på jakt. De tre gjeterhundene er også viktige skapninger i livet hans.

Send ditt frierbrev til Hans Petter her

Navn: Else Marie Tveit Rødby
Alder: 33 år
Bosted: Hurum
Gårdsdrift: Korn og sauedrift

Else er en urban bondejente, utdannet jurist og odelsjente på Rødby gård på Hurum i Buskerud. På gården driver de med korn og sau, og Else er ikke redd for å trå til i fjøset eller bak rattet på traktoren, når det trengs.

Else utdannet seg som Jurist i Oslo, men flyttet tilbake til gården for tre år siden, og har drevet den sammen med faren frem til nå.

Vennene beskriver henne som ”knakandes” driftig, vakker, kreativ, sprudlende og veldig lettrørt. Hun er den eneste single i vennegjengen og synes selv det er på tide å få seg kjæreste.

Elses mann trenger ikke ha universitetsutdannelse som henne selv. Hun ønsker likevel å møte en mann med tæl, humor og initiativ, - og det er veldig fint hvis han deler hennes forkjærlighet for politikken . Else har selv vært aktiv for Senterpartiet i mange år.

Send ditt frierbrev til Else her

Navn: Alf Bernhard Ouren
Alder: 39 år
Bosted: Redalen, Gjøvik
Gårdsdrift: Sauedrift

Alf bor på en velholdt gård i idylliske omgivelser i Redalen, med flott utsikt over Mjøsa. Her driver han med sauedrift, og jobber nattevakt som sykepleier ved siden av.
Alf er nesteldst av 6 søsken, og opplevde et stort tap som 13 åring da faren brått gikk bort.

Venner beskriver han som en jordnær mann med glimt i øye, ærlig og oppriktig. En stødig og trygg mann, som bryr seg og viser omsorg for medmenneskene rundt seg. Han er lett å snakke med, og har god humor.

Send ditt frierbrev til Alf her

Navn: Kjartan Bergsvåg
Alder: 36 år
Bosted: Voss
Gårdsdrift: Sau

Kjartan har en flott gård på Voss med sauedrift, og et sagbruk han selv har vært med å tegne og bygge opp. Kjartan er en ekte eventyrer, og er lidenskapelig opptatt av det han driver med. Han har gjennom livet brukt mye tid på reising og friluftsliv, og har flere ekspedisjoner bak seg, blant annet til Alaska og Canada.

Andre beskriver Kjartan som tøff, snill, mandig, omtenksom og langt ifra noe A4-menneske.
Kjartan har to døtre på 5 og 10 år.

Send ditt frierbrev til Kjartan her

Du kan også sende mail. Husk å skrive hvilken bonde du ønsker å møte.

Send brev

Vil du heller skrive et godt gammeldags brev? Da kan du sende brevet dit til følgende adresse:

TV2 v/Jakten på kjærligheten,
Postboks 900 sentrum
0104 Oslo

Lykke til!