FANSEN SØRGER: Zayn Malik slutter i 1D. Foto: Scanpix.
FANSEN SØRGER: Zayn Malik slutter i 1D. Foto: Scanpix.

Slutter i One Direction – fansen i sjokk

Zayn Malik (22) slutter i boybandet.

Etter fem fantastiske år har Zayn Malik bestemt seg for å slutte i One Direction, skriver bandet selv på sin offentlige Facebookside.

Innlegget har fått over 14.000 kommentarer på få minutter, og fansen er i sjokk. 

«Livet mitt i One Direction har vært mer enn jeg noensinne kunne ha forestilt meg. Men , etter fem år, føler jeg at det nå er riktig for meg å forlate bandet. Jeg vil gjerne be om unnskyldning til fansen hvis jeg skuffer noen, men jeg må gjøre det som føles riktig i hjertet mitt.», skriver Malik i Facebookposten.

Reiste hjem

Zayn avsluttet Asia-turnéen tidligere denne uken, da det ble spekulert i om han hadde vært utro. Han reiste hjem til sin forlovede, Perrie Edwards. Redaktør i ungdomsmagasinet Topp, Hillevi Forsman, mener Maliks avtredelse lå i kortene.

– Ryktene begynte å svirre i går om at advokatene han jobber på spreng for å få han ut av de strenge kontraktene. 1D har vært en butikk fra dag én, og managementet har melket suksessen de siste årene. Både parfymer, reklamer, klær og smykker vitner om det, sier hun til TV 2.

«Jeg slutter fordi jeg ønsker å være en normal 22-åring som er i stand til å slappe av og ha litt privatliv utenfor rampelyset. Jeg vet at jeg har fire venner for livet i Louis, Liam, Harry og Niall. Jeg vet at de vil fortsette å være best i verden.», fortsetter Zayn på Facebook.

– Jeg er kjempetrist

STJERNEMØTE: Chioma møtte Zayn og Niall da bandet gjestet Oslo i 2013. Foto: Privat.
STJERNEMØTE: Chioma møtte Zayn og Niall da bandet gjestet Oslo i 2013. Foto: Privat.

Forsman møtte selv One Direction i 2011, og kan fortelle at Malik var den mest tilbakeholdne av gutta.

– Suksessen har nok ikke bare vært lett for han. Zayn gråt på scenen for et par uker siden, og har slitt det siste året, sier hun. 

Chioma Anugweje (23) er kjent fra «Bloggerne» på TV 2 Bliss. Hun er ihuga One Direction-fan, og forteller til TV 2 at hun tok beskjeden tungt.

– Jeg er kjempetrist. Hva blir One Direction uten Zayn? Blir det konsert i Norge? Blir turnéen avlyst? Alle disse spørsmålene sitter jeg med. Jeg håper virkelig dette er en tidlig aprilsnarr, men jeg tror dessverre dette er et vendepunkt for bandet, sier hun.

One Direction skal etter planen holde konsert i Oslo den 19. juni.