Rangers-tap til tross for Zuccarello-scoring

Mats Zuccarello scoret før det var gått ett minutt da Rangers fikk besøk av Los Angeles Kings tirsdag, men kampen endte likevel med 4-2 tap for New York-laget.

Video med tillatelse fra Viasat!

New York Rangers tok ledelsen etter 51 sekund, med et skudd fra Zuccarello som fikk pucken servert av J.T. Miller.

Deretter gikk kampen i Madison Square Garden bortelagets vei, og Kings utlignet drøyt 10 minutter ut i perioden.

I andre periode la Marian Gaborik på til 2-1 for Kings, og i tredje periode sørget Jeff Carter og Jake Muzzin for at det sto 4-1 før det var gått 6 minutter.

Kevin Hayes ble kreditert med et trøstemål for Rangers drøyt 16 minutter ut i sisteperioden, og kampen endte 4-2.

Mats Zuccarello var på isen i drøyt 16 minutter og fikk -1 i pluss/minusstatistikken. (©NTB)