Robinson: Her braker de sammen i slagsmål – og Vita blir hysterisk

I søndagens episode av Robinson gikk det hardt for seg da Lars Helge (40) havnet i slagsmål med Rolf (32) – det ender med at Vita (22) får et hysterisk anfall.

Det gikk hardt for seg under søndagens episode av Robinsonekspedisjonen på TV 2.

Slår hardt tilbake

I ukens kappestrid ble deltakerne plassert i et gjørmebasseng med beskjed om at den siste som klarte å komme seg opp ville få en svart stemme øyrådet. Christer Falck fortalte også at det var lov å hindre andre i å komme seg opp - med makt.

Da Rolf tar tak i bena til Lars Helge som er på vei opp – og drar ham ned igjen renner det over for Lars Helge som går til fysisk angrep på en sjokkert Rolf.

Tar en grusom hevn

De andre deltakerne reagerer voldsomt på episoden og begynner å skjelle ham ut etter noter. Også Vita reagerer voldsomt og går til verbalt angrep på Lars Helge som snart tar sin hevn.

Lars Helge vet at Vita er livredd for slanger og lyver ved å fortelle at han har sett en slange i vannen i bunnen av gjørmehullet. 

Vita reagerer voldsomt og får et hysterisk anfall og skriker at hun vil opp av bassenget, mens Rolf desperat forsøker å roe henne ned.

Slapp unna med skrekken

Etter denne episoden gjenger de andre seg opp mot Lars Helge og sørger for at han blir den siste som kommer seg opp – og dermed ender opp med en svart stemme i øyrådet.

Det er likevel Tore som må forlate konkurransen etter et jevnt løp med Lars Helge i øyrådet.