Helland om brytekampen: – Glad vi stoppet og ikke tok livet av hverandre

Rosenborgs Pål André Helland og Vikings Veton Berisha havnet i en skikkelig brytekamp under søndagens treningskamp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stavanger/Bergen (TV 2 Sporten): Viking banket Rosenborg 4-2 i generalprøven i Stavanger og viste styrke før seriestart.

Også Vikings Veton Berisha viste sine muskler i søndagens treningskamp.

Ikke bare scoret unggutten ett mål, men han havnet også i en skikkelig brytekamp med Rosenborgs Pål André Helland like før pause.

Se episoden øverst!

TV-bildene av episoden viser at Helland tok hodet til Berisha under armen og slo ham i ansiktet, før Viking-spilleren svarte med å slenge motstanderen i bakken.

– Bra vi stoppet og ikke tok livet av hverandre
Rosenborgs Pål André Helland innrømmer at det kokte over i noen sekunder både før og etter episoden som ble en skikkelig «snakkis» etter oppgjøret i Stavanger.

– Det kokte vel over for oss begge i 4-5 sekunder der. Vi krasjet inn i hverandre og jeg holdt tak i ham og var vel litt borti ansiktet, før han løftet meg opp og slo meg i bakken, beskriver Helland overfor TV 2 Sporten.

Før han slår fast:

– Det er sånn som skjer, men det er bra vi stoppet der og ikke tok livet av hverandre.

Etter episoden kranglet de to kamphanene på vei inn i garderoben til pause.

– Rett etter episoden så sa vi bare til hverandre hvor stor idiot den andre var. Det er veldig barnslig, egentlig. Slike ting skjer når det smeller på en fotballbane, og fotballspillere er så dumme at de mener alltid det er motspilleren sin feil, konstaterer RBK-spilleren, som skværet opp med Berisha etter kampen og ga Viking-spilleren seieren både i bryteduellen og i selve kampen.

– I bryting er det vel den som går i bakken først som taper, så han vant vel både brytingen og fotballkampen. Men fremover må vi holde oss unna bryting, smiler han.

– TV-bildene viser tydelig hva som skjedde
Veton Berisha bekrefter at kamphanene skiltes som venner etter brytekampen.

– Vi skværet opp etterpå, og det er egentlig ikke mer å snakke om. TV-bildene viser vel hva som skjer. Det var mye sinne i den situasjonen, men etterpå roet vi oss ned i garderoben og er nå gode venner, forteller Viking-spilleren.