Heges Kaizers-tolkning fikk alle mentorene til å snu seg

Se opptredenen som blir beskrevet som «nydelig» og «forførerisk».

Hege Bjerkreim (24) valgte å tolke Kaizers Orchestras «Den Andre Er Meg» da hun stilte til blind audition i The Voice. 

I fredagens program fikk vi se at 24-åringen ble belønnet med stående applaus. 

– Kaizers med en så nydelig, sart og fin kvinnestemme som deg er en opplevelse! Det er så melodiøst og fint, og det du gjør med å få den nye dimensjonen av en kvinnelig vokal på, det var helt magisk, roste mentor Hanne Sørvaag (35). 

Se Heges opptreden og mentorenes tilbakemelding ovenfor!

– Teatralsk og tøft

Også Espen Lind (43) var positiv.

– Det var en ganske teatralsk fremføring, og det synes jeg var tøft! Vi klager ofte på sangere her inne som ikke klarer å servere teksten eller fortelle en historie. Her var det stikk motsatt! Her var historien og teksten og fremføringen det som stod i fokus. At du var god til å synge, hørte man etter første setningen. og så kunne vi konsentrere oss om formidlingen. Og formidling er det som gjør en god sanger god. 

Yosef Wolde-Mariam (36) mente at man sjelden ser noe lignende i The Voice.

– I forhold til dette formatet, synes jeg formidlingsevnen du har og den forføreriske auditionen du hadde er soleklart unik. Jeg applauderer deg!

Fryktet at ingen ville snu seg

Når TV 2 tar en prat med Hege bare minutter etter at hun har gått av scenen, er hun i ekstase.

– Åh, det var helt fantastisk! Jeg er  glad. Jeg er veldig, veldig fornøyd. 

24-åringen forteller at hun ikke hadde forventet at hun skulle få flere muligheter å velge mellom når det kom til mentor.

– Det var helt surrealistisk. Jeg hadde ikke trodd at alle skulle snu seg. Jeg tenkte «nei, nei, de kommer sikkert ikke til å snu seg, det er så mange flinke som er med. Det går ikke an at de snur seg» – men det er veldig kjekt, altså, smiler hun.

– Jeg følte at jeg drømte! Det var ... Jeg skjønte ikke at det kunne være sant, fortsetter hun ivrig.

Fikk god magefølelse

Mentorene var strålende fornøyd med Heges låtvalg i kveld. Til TV 2 forteller sangeren at det var flere grunner til at det endte på nettopp Kaizers.

– Jeg fikk bare så god magefølelse på den sangen. Jeg hørte gjennom en del sanger og så tenkte jeg at det var fint at den var på dialekt, og i tillegg så er Kaizers kult, i tillegg til at jeg tenkte at det kanskje ikke var så mange andre som kom til å velge den.

Nå håper 24-åringen at The Voice blir et springbrett for karrieren videre.

– Jeg håper deltakelsen fører til nye bekjentskap innen musikken og at det kanskje kan åpne noen dører. At jeg kan få lov til å jobbe mer med musikken etter dette.

Hege valgte til slutt å være på laget til Espen Lind. Hvordan det går videre med henne kan du se i The Voice fredager klokken 20.00 på TV 2, eller når som helst på TV 2 Sumo (krever abonnement.