Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

Nå skal Davy ut på veien til hele Fotball-Norge

Denne fotballsesongen skal TV 2 Sporten være tettere på klubbene, spillerne, fansen og grasrotbevegelsen enn noensinne. 

Denne fotballsesongen skal TV 2 Sporten være tettere på klubbene, spillerne, fansen og grasrotbevegelsen enn noensinne.

Med sin egen bobil og produksjonsteam skal Davy Wathne reise på kryss og tvers i hele Fotball-Norge gjennom sesongen og være synlig i samtlige TV 2-flater.

Davy Wathne lever og ånder for fotball. Nå får han oppleve hele spekteret av det norske fotballuniverset – med kamera på slep.

- Fotball er så mye mer en det som skjer rundt toppklubbene i Tippeligaen. Følelsene og lidenskapen er den samme uansett på hvilket nivå det spilles. For meg er det like gøy å følge en skolefinale som det er å følge de største oppgjørene i Europa. Det gleder et fotballhjerte å få være med på denne unike satsingen, sier Davy Wathne.

Han skal oppsøke alle nivåene av fotballen.

- Vi skal speile mer av dybden og bredden i norsk fotball. Vi har store ambisjoner og skal ha blikk mot alle nivåene, forteller Davy.

TV 2s sportsredaktør gleder seg til en ny storsatsing på norsk fotball.

- Davy på landeveien er en kjærlighetserklæring til folkebevegelsen norsk fotball, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen.

Slik kan en uke se ut når Davy Wathne denne sesongen trekker ut av FotballXtra-studio og ut ”på veien”. Han starter med å skru på flomlyset på rundens første kamp og bygge opp til fredagskampen på TV 2 Zebra.

Dagen etter er Davy på et knokkelknusende lokaloppgjør i 4. divisjon, en barnecup eller bidrar til hyllesten av en av norsk fotballs dugnadshelter. Og søndag går turen videre til rundens hovedkamp.

Det blir fire dager på hjul med det beste fra norsk fotball. Og mens Davy ankrer kampen på stadion, er det Helene Husvik som kommer til å lede FotballXtra-sendingene på TV 2 Zebra.

- Reisen gir oss en trippelgevinst: Økt tilstedeværelse ute på Tippeliga-kampene våre, større nærhet til grasrota i norsk fotball og enda sterkere direkte engasjement blant publikum. Der Davy kommer, enten det er Lerkendal, Lystlunden eller Løten stadion, skal det bli et sabla liv, lover Vegard Jansen Hagen.

Ved å sende TV 2 Sporten sin fremste profil på norsk fotball ut på turné ønsker kanalen å løfte frem de gode historiene.

- Glem overbetalte venstrebacker i Tippeligaen eller årsmøtet i Sportsklubben Brann. Det er det er den unike lidenskapen, frivilligheten og engasjementet i alle aldersgrupper på alle nivåer over hele landet som er hjertet i norsk fotball. Det er historiene vi skal fortelle seerne i år, forteller TV 2s sportsredaktør.

Og fotballfolket får selvsagt være med på å bestemme hvor reisen går fra uke til uke.

- TV 2 vil la seerne og brukerne bestemme Davys neste destinasjon og arrangement. Beste forslag vinner. Davy kan komme til deg, forteller sportsredaktør Vegard Jansen Hagen.