Tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher mener veteranen bør starte på benken mot manchester United søndag.
Tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher mener veteranen bør starte på benken mot manchester United søndag.

Carragher vil benke Gerrard mot United

Tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher mener veteranen bør starte på benken. Hva mener du?

– Liverpool spiller veldig bra. De har vært på en god bølge mens Steven har vært ute, sier Carragher til Sky Sports.

– Når man går ut av et lag og det spiller bra, så er det vrient å komme inn igjen. Det vet også Steven.

Gerrard (34), som er inne i sin siste sesong som Liverpool-spiller, kom inn i andreomgangen mot Swansea onsdag etter å ha vært ute med skade i vel en måned. I den perioden har Liverpool spilt meget bra.

Liverpool og Manchester United er innblandet i en knallhard kamp for å sikre plass i neste sesongs mesterliga. Søndag kl. 14.30 møtes lagene til TV 2 Sport Premium-sendt kamp på Anfield. 

Ta debatten på Facebook!

De seks kampene Liverpool har spilt uten Gerrard denne sesongen har alle endt med seier. Joe Allen og Jordan Henderson virker nå ha sikret seg grep om Liverpools sentrale midtbane.

– Noe av grunnen til den oppsiktsvekkende statistikken er nok basert på tilfeldigheter og selvtilliten som har bygd seg opp i spillergruppen. Samtidig er det et tegn på at han ikke er uerstattelig, sa Tore Hansen, daglig leder i Liverpools norske supporterklubb, til TV 2 i forrige uke.

I Gerrards fravær har det blitt scoret i snitt ett mål mer per kamp og sluppet inn ett mål mindre.

– Det er ingen tvil om at «Mr. Liverpool» ikke er helt den spilleren han var for noen år siden. Det er mer bevegelse og dynamikk i dagens Liverpool-lag, og mange vil nok si at Steven dro ned tempoet for mye i starten av sesongen, sa Hansen.