FORLATER? Både Gareth Bale og Cristiano Ronaldo kan forlate Real Madrid i sommer. Foto: REUTERS/Andrea Comas
FORLATER? Både Gareth Bale og Cristiano Ronaldo kan forlate Real Madrid i sommer. Foto: REUTERS/Andrea Comas

Fotballryktene: Ronaldo og Bale kan forlate Real Madrid

Mens Atletico Madrid blar opp for Chelsea-back.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå når det nærmer seg sesongslutt går fotballryktene inn i sin heteste fase.

Nå er det siste mulighet til å kartlegge potensielle spillere før sommerens overgangsvindu.

Hvilke spillere skifter klubb? Og hvem nektes å skifte klubb?

Her er et knippe utvalgte rykter som svirrer på tirsdag.

Cristiano Ronaldo OG Gareth Bale kan forlate Real Madrid i sommer. Det skriver Sky Sports. Både de lyseblå og de røde i Manchester ønsker de to spillerne. Så spørs det om klubbene ønsker å legge pengene på bordet for de to verdensstjernene. 

Det har vært skrevet mye om Paul Pogba denne sesongen, men nå må kanskje Juventus belage seg på å miste midtbanestjernen sin. Det innrømmer Juventus-sjef Giuseppe Marotta ifølge Daily Express

Avisen skriver at både Chelsea og Manchester United ønsker å åpne pengesekken for å hente franskmannen i sommer. Mellom 500-550 millioner kroner skal de to Premier League-klubben være villig til å betale.

Filipe Luis har slitt med å få spilletid for Chelsea denne sesongen og kan være på vei tilbake til Atlético Madrid. Det skriver The Telegraph. Spanjolenes drøm om en retur kan bli knust ettersom Jose Mourinho ikke ønsker å selge spilleren.

Paulo Dybala er en annen het spiller. Daily Express skriver at spissen jaktes av Arsenal, Liverpool og Manchester United. Klubbpresident Maurizio Zamparini sier ifølge avisen at prislappen på 21-åringen er 320 millioner kroner. Så gjenstår det å se om prislappen frister Premier League-klubbene til å spanderer en ny spiss på seg selv.

Crystal Palace har skumle planer om å signere Chelsea-spiss Loic Remy i sommer. Hans tidligere manager, Alan Pardew, ønsker å kjøpe spilleren foran neste sesong skriver Daily Star. 100 millioner kroner skal overgangen være verdt.

Newcastle skal ha fått opp øynene for Marseilles Andre Ayew skriver The Chronicle. Klubben får imidlertid konkurranse fra Wolfsburg og Borussia Dortmund. Det er klart at Ayew skal forlate klubben i sommer ettersom hans kontrakt går ut da.