Pia Tjelta om ungdomstida: – Jeg var litt tjukk og hadde bart!

Den vakre skuespilleren forteller at hun ikke helt hadde draget i sine yngre dager. Se video.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at Pia Tjelta (37) debuterte i spillefilmen Mongoland i 2001, har skuespilleren vært et kjent tilskudd i rampelyset.

Hun har figurert på kåringer over landets best kledde og mest sexy, men i mandagens En kveld hos Kloppen, forteller 37-åringen at hun slettes ikke har følt seg like fresh alltid. Som for eksempel da hun gikk på ungdomsskolen.

– Jeg synes det var vanskelig. Jeg slet mye med hvem jeg skulle være og hvordan jeg skulle være, og om jeg skulle være soss eller frik, kul eller døv, forteller hun til vertinne Solveig Kloppen (43).

– Jeg var litt tjukk og hadde bart. Jeg hadde ikke draget. Jeg hadde aldri kjæreste. Det hadde de andre jentene, men jeg hadde det aldri. Det var et slit å finne ut hvem man skulle være, fortsetter hun.

Se en smakebit av programmet ovenfor!

Tjelta forteller at hun også i voksen alder har slitt med selvtilliten, til tross for at hun har landet roller i en rekke filmer og serier.

– Dette er et sånt yrke hvor man bare må tviholde på selvtilliten hvis man kjenner et snev av det. Man må klamre seg fast i det fordi det er et yrke som utsetter deg for trøkk, sier hun.

– Har du klart å holde på selvtilliten? spør Kloppen.

– Nei! Nei-nei, er du gal. Nei. Hvis jeg får dårlig selvtillit på ting, er jeg ubrukelig. Jeg kan bli redd og usikker. «Er det bra eller dårlig? Får jeg det til?». Men jeg tror det gjør at jeg er veldig arbeidsom, sier Tjelta.

Se skuespilleren som gjest i sesongens siste En kveld hos Kloppen mandag klokken 20.00 på TV 2.