Robinson-Lars Helge endte på sykestua etter smugspising: – Det verste jeg har vært med på

– Dere har ingen aning om hvor vondt dette gjør. Se video som ikke er vist på TV!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I søndagens episode måtte Nicklas Olsen Hovland (22), Tore Kalland (43) og Lars Helge Brettingen (40) betale prisen for å ha sneket seg unna og overspist kokos. 

Kraftig mageinfeksjon

Alle ble dårlige etter det store kokosinntaket, men aller aller verst gikk det utover Lars Helge. Han fikk en kraftig mageinfeksjon og måtte til slutt forlate øya for en tur på sykestua. 

FRYST UT: Lise Lotte klarte ikke å skjule smilet da guttene ble dårlige av det store kokosnøttinntaket.
FRYST UT: Lise Lotte klarte ikke å skjule smilet da guttene ble dårlige av det store kokosnøttinntaket.

– Det startet med at Nicklas begynte å bli skikkelig dårlig. Så begynte han å kaste opp skikkelig, og det kom bare kokos. Bare en time eller to etterpå begynte magen min, sier Lars Helge. 

– Trodde jeg skulle dø

I en video som ikke ble vist på TV er Lars Helge på sykestua for å bli frisk nok til å kunne fullføre ekspedisjonen. 

– Dere har ingen aning om hvor vondt dette gjør. Dette er desidert det verste jeg har vært med på. I sted trodde jeg faen meg jeg skulle dø. Jeg bare fryser, har vondt i magen og kaster opp, sier han fra sykesenga. 

Med febernedsettende, medisin mot kvalme, drypp med veske, sukker, og elektrolytter, får han 24 timer på seg til å bli frisk nok for å få lov til å fortsette Robinsonekspedisjonen.

I Robinsonekspedisjonen neste søndag blir det klart om Lars Helge er frisk nok til å fortsette konkurransen.

Ser humoren

Lise Lotte har tidligere hatt en tøff tid i Robinson etter å ha følt seg utenfor de andre deltakerne. Hun ser humoren i smugspisinga til gutta. 

– Sånn er det. Sniker man seg unna får man igjen for det. Dere har jo blitt dårlige fordi dere spiste for mye. Dere må jo skjønne at det er litt morsomt. Det er ikke artig at dere blir dårlig, men det er jo litt humor i det, sa hun lattermild til Tore i søndagens episode..

Bitt av edderkopp

God kveld Norge kan avsløre at Lars Helge også ble bitt av en edderkopp under Robinson-oppholdet. Etter TV-opptakene ble han derfor fløyet rett til sykehuset i Manilla. Her fikk han påvist blodpropp i venstre beinet – noe som kunne fått fatale konsekvenser. 

– Det kan være ganske skummelt hvis den hadde gått videre opp gjennom beinet og lysken. Legen sa at dersom den hadde løsnet hadde jeg vært ferdig, sier Lars Helge til God kveld Norge.