«Mix» og New York City FC med lagets aller første MLS-seier

New York City vant 2-0 mot New England Revolution.

Den spanske stjernen scoret det første målet og la opp til det andre da New England Revolution  ble slått 2-0 foran 43.507 tilskuere på Yankee Stadium.

Mikkel «Mix» Diskerud scoret laget aller første MLS-mål i 1-1-kampen borte mot Orlando City forrige helg. Den tidligere Stabæk- og Rosenborg-spilleren spilte hele kampen søndag og gjorde mye bra, men han måtte som alle andre stille i skyggen av Villa.

Villa-show
Den spanske legenden gjorde det meste selv da han ga hjemmelaget ledelsen i det 19. minutt. Han raidet på venstresiden, driblet av et par motspillere, skar inn på banen og spilte vegg med Ned Grabavoy. Villa passerte et par motspillere til og listet ballen forbi keeper og inn i det lengste hjørnet.

I det 85. minutt spilte Diskerud fram Villa, som raidet igjen, tok ballen inn i feltet og leverte en nesten ferdigscoret pasning til innbytter Patrick Mullins, som ved lengste stolpe slo ballen i tomt mål.

Dermed var lagets aller første seier i MLS et faktum og New York City topper den østlige ligaen med 4 poeng.

«Mix»: – Som å spille i motbakke
– I første omgang slet vi. De hadde syv-åtte store sjanser de kunne scoret på. I andre omgang hadde vi syv-åtte store sjanser og hadde vi vært litt flinkere foran mål hadde det blitt litt mer for oss også. For å være ærlig så tror jeg vinden hadde litt å si hele kampen. I første omgang var det som å spille i motbakke, sa Mikkel Diskerud etter kampen.