Butikkbetjeningen hadde ingen anelse om hva som gjemte seg på toalettet

Politiet slo full alarm etter sjokkfunn på butikktoalett i USA. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var ikke mye om kunne minne om et toalett bak døra du ser i videoen over.

I det som skulle være et herretoalett på Walmart i den lille byen Muncie i den amerikanske delstaten Indiana, gjemte det seg et hemmelig laboratorium;

FUNNET: Politiet viser frem noe av det de fant i ryggsekken som ble brukt til fremstillingen av metamfetamin – blant annet store mengder hodepinetabletter. Foto: Politiet
FUNNET: Politiet viser frem noe av det de fant i ryggsekken som ble brukt til fremstillingen av metamfetamin – blant annet store mengder hodepinetabletter. Foto: Politiet

Et laboratorium som fremstilte metamfetamin, skriver lokalavisa The Star Press.

Det var torsdag kveld at en av de ansatte varslet politiet om en mann med ryggsekk som hadde gått inn på herretoalettet, for så å komme ut igjen uten ryggsekken. 

Ingen av de ansatte våget å gå inn på toalettet for å sjekke hva han hadde drevet med, og valgte i stedet å tilkalle politiet.

Det gjorde de lurt i. Etter at politiet hadde stengt butikken, fant de ryggsekken som inneholdt det mobile metamfetaminlaboratoriet i ett av avlukkene.

Når man blander kjemikaliene som skal til for å fremstille stoffet, kan det oppstå en kjemisk reaksjon som er svært eksplosivt

Vil skåne egne hjem

Toalettet ble umiddelbart sperret av. Minutter senere kom inspektører fra helsedirektoratet i Dalaware County og sperret av et kvinnetoalett også.

Politiet sier til CNN at det ikke er uvanlig at kriminelle forlater et mobilt metamfetaminlaboratorie på et offentlig sted, for så å vende tilbake når de antar at stoffet er ferdig fremstilt. 

På denne måten unngår de å risikere at de sprenger sitte eget hjem i fillebiter. 

Politibetjent Scott Odell sier at det er første gang de har funnet et slikt laboratorie på et offentlig toalett.

– Den største faren er at mange fremstiller stoffet i forlatte hjem, sier han.

Herretoalettet er nå stengt på ubestemt tid, og politiet ønsker nå å komme i kontakt med den eller de som kan sette dem i kontakt med mannen med ryggsekken.