– Dette drittlandet fortjener ikke PSG

Zlatan Ibrahimovic scoret to ganger, men PSG tapte for Bordeaux. Etter kampen tordnet svensken mot dommeren og Frankrike.

Paris Saint-Germain klarte ikke å vinne borte mot Bordeaux etter maktanstrengelsen mot Chelsea onsdag. Hovedstadslaget måtte se seg slått 3-2.

Zlatan Ibrahimovic scoret begge målene til det franske laget, men etter kampen var svensken mer opptatt av kamplederens prestasjon.

– I løpet av mine 15 år som spillere har jeg aldri sett en så dårlig dommer. Dette drittlandet fortjener ikke PSG, tordner Zlatan Ibrahimovic ifølge Expressen.

Det som er en av grunnene til raseriet er at dommeren unnlot å dømme indirekte frispark da keeperen til Bordeaux plukket opp ballen på stillingen 2-2 kort tid før slutt.

Måtte beklage

Etter utsagnet gikk den franske idrettsministeren ut på Twitter og krevde at Zlatan ba om unnskyldning.

Det gjorde den svenske stjernespissen.

– Jeg ønsker å si at kommentarene mine ikke var rettet mot Frankrike, eller mot franskmenna. Jeg snakket om fotball og ingenting annet. Jeg tapte kampen, og jeg aksepterer det, men jeg er ikke enig når dommeren ikke følger reglene, sier Ibrahimovic ifølge Get France Football.

– Det er ikke første gangen dette skjer. Jeg snakket da jeg var på det sinteste og da kan du si ting du ikke mener. Jeg beklager om noen kjente seg støtt.

Patrick Kanner har akseptert unnskyldningen.

– En velkommen unnskyldning fra en stor mester, skriver Kanner.

Kom tilbake to ganger

Som i mesterligakampen mot Chelsea onsdag havnet PSG under to ganger mot Bordeaux og slo tilbake to ganger, men denne gangen holdt det ikke til jubel. For borte mot Bordeaux scoret vertene en tredje gang.

I en rolig første omgang scoret hjemmelagets Ludovic Sane de første 45 minuttenes eneste mål. Langt mer skjedde i annen omgang.

Zlatan Ibrahimovic, som tidlig så det røde kortet mot Chelsea, utlignet fem minutter ut i annen omgang. 20 minutter senere var Bordeaux tilbake i ledelsen etter at Wahbi Khazri scoret. Tidligere Malmö-spiller Isaac Kiese Thelin hadde den målgivende pasningen.

Stjernespissen Ibrahimovic var lysten på hjelpe laget sitt til viktige poeng etter utvisningen i London. Fem minutter før slutt utlignet han igjen, denne gang på straffe. Det så ut til å gå mot poengdeling, men så dukket Diego Rolan opp. Uruguayaneren scoret like før full tid og sikret tre poeng for Bordeaux.

Lyon har med det muligheten til å sikre seg fire poengs forsprang på PSG om laget vinner toppkampen mot Marseille søndag. Bordeaux klatret opp på en foreløpig 6.-plass etter seieren. (©NTB/TV 2 Sporten)