Bale scoret to og feiret med kontroversiell gest

Gareth Bale endte scoringstørken mot Levante.

Med nesten to måneder uten nettkjenning var det mange som dro et lettelsens sukk da Gareth Bale satt inn ledermålet hjemme mot Levante.

Kontroversiell feiring

Etter 18 minutter forsøkte Cristiano Ronaldo seg med et spektakulært brassespark, men portugiserens forsøk ble reddet på streken. Ballen ble klarert ut til Bale som satte bredsida til og styrte inn 1-0.

Der lagkameratene jublet for Waliserens første mål siden 24. januar, var hovedpersonen selv alt annet enn smørblid.

Etter å ha blitt pepet på under forrige hjemmekamp mot Schalke, ga 25-åringen tydelig beskjed om hva han mente under feiringen av målet.

Se stikket mot Real-fansen samt resten av kampens høydepunkter i videovinduet øverst!

Fem minutter før pause var Bale igjen på riktig sted til riktig tid. Ronaldo fyrte av innenfor sekstenmeteren, og Bale styrte ballen videre i det lengste hjørnet. Denne gangen valgte vingen å holde seg rolig under feiringen.

Nesten drømmemål

Etter hvilen datt tempoet betraktelig, men i det 64. minutt var Karim Benzema millimetre fra å score det som kanskje ville blitt sesongens mål i La Liga. Franskmannen møtte et innlegg fra Ronaldo med hælen, og ballen smalt i krysstangen bak en forfjamset Diego Marino i Levante-buret.

Stort mer skjedde ikke før dommeren blåste av kampen, og med en 2-0 seier holder Real Madrid følge med Barcelona på toppen av tabellen. Avstanden opp til katalanerne er på ett poeng, mens det skiller sju poeng ned til Valencia på tredje.