«PrebzOgDennis» streames over tre millioner ganger i måneden

24-åringene som startet for moro skyld på gutterommet tjener nå hundretusenvis av kroner.

Blogging har lenge vært den største nett-trenden blant yngste. De siste årene har derimot Youtuberne kommet på banen, og enkelte har flere hundretusen følgere - langt mer enn de største bloggerne i landet.

Dennis Varied (24) og Preben Fjell (24) er mest kjent som «PrebzOgDennis». Sjansen er liten for at du kjenner til dem hvis du er eldre enn 20 år. Likevel tjener guttene hundretusener av kroner, takket være unge fans. Kameratene har hele tre millioner visninger i måneden og skaper hysteri når de viser seg for fansen.

Fulltidsjobb

På You Tube-kanalen sin legger Preben og Dennis ut «TV-programmer» hvor de spiller dataspill, lager musikk og kommuniserer med seerne. Etterhvert har hobbyen blitt mer enn en fulltidsjobb.

– Vi legger ut ett program hver dag. Vi prøver å ha en normal arbeidsdag ved å være på jobb klokka ni og bli ferdig til klokka fire, men ofte blir vi sittende mye lenger, forteller Dennis til God morgen Norge.

Guttene liker ikke å snakke om hvor mye de tjener, men innrømmer at det er mer enn nok til å leve av.

POPULÆRE: Dennis Varied og Preben Fjell har nå godt over 120.000 abonnenter på YouTube. Foto: TV 2.
POPULÆRE: Dennis Varied og Preben Fjell har nå godt over 120.000 abonnenter på YouTube. Foto: TV 2.

– Og det vi får til overs investerer vi i nytt utstyr, sier de.

Mange fans
Kameratene møtte hverandre på folkehøgskole og fant fort ut at de hadde felles interesser. De var begge glade i gaming og sammen begynte de å lage amatørvideoer. Lite visste de om at det kom til å gi dem fans over hele Norge.

– Én ting er når vi går på gata, men vi merker det mest når vi er på spillmesser. Da er det helt kaos. Da får vi ikke gjort noe som helst. Det blir til at vi skriver autografer syv timer i strekk, sier Dennis.

Se innslaget fra God morgen Norge øverst i saken.