NY TATOVERING FOR ANLEDNINGEN: Melodi Grand Prix 2015 er noe Stian Thorbjørnsen aldri kommer til å glemme. Foto: Privat/Instagram
NY TATOVERING FOR ANLEDNINGEN: Melodi Grand Prix 2015 er noe Stian Thorbjørnsen aldri kommer til å glemme. Foto: Privat/Instagram

Noen Melodi Grand Prix-deltakere går lenger enn andre ...

– Det var vondt som juling, sier MGP-deltaker Stian Thorbjørnsen (33).

Lørdag er det klart for Meldi Grand Prix, og Staysmann& Lazz skal sammen med Kringkastningsorkersteret spille låta «En godt stekt pizza og en blodtrimma traktor». 

KLARE FOR MGP: Staysman & Lazz stiller med låten
KLARE FOR MGP: Staysman & Lazz stiller med låten "En godt stekt pizza" - der teksten ble inspirert av den godt stekte pizzaen som dukket opp i studio. Stian Thorbjørnsen (tv) og Lasse Jensen utgjør duoen Staysman & Lazz. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Til tross for unison slakt og enere på terningen fra anmelderne, er låten blitt en hit, og den er årets mest spilte bidrag hittil.

Nå har vokalist og realitykjendis Stian Thorbjørnsen (33) sørget for at lørdagens finale blir et minne for livet, uansett utfall – han har nemlig tatovert Melodi Grand Prix-logoen over hele venstresiden av magen.

– Vondt!

– Det var vondt som juling! Jeg angret litt mot slutten. Men jeg samler på tatoveringer fra små og store minner, så dette er en tatovering jeg måtte ha, forteller Stian til TV 2.

Han har 25 tatoveringer fra før med små og store minner fra livet. Blant annet har han navnet på Triana Iglesias sin stylist fra Paradise Hotel på brystet, som et minne om året han deltok i Paradise Hotel, og året han jobbet der i ettertid.

– Tror du at du vil angre på tatoveringene?

– Jeg er 33 år og småbarnsfar, og hvis jeg skulle angre på tatoveringene, tror jeg at jeg ville angret tidligere. Det ville vært verre om jeg tatoverte random, populære ord. Alle tatoveringene betyr noe spesielt for meg. Det eneste jeg har angret på har vært at jeg ikke har laget dem større. Den feilen har jeg ikke gjort denne gangen, forteller han.

Vil ikke avsløre lørdagens show

Stian pleier å opptre i bar overkropp, men han vil ikke avsløre om han vil opptre i baris i Spektrum.

– Man skal ikke se bort ifra at man får se tatoveringen i løpet av showet. Men jeg vil ikke røpe noe mer, ler han.