Helene (27) ble nettmobbet etter at hun trente i shorts

«Skammer du deg ikke», skrev en leser under bildet hvor hun viste lårene sine.

Personlig trener Helene Drage Sommer (27) opplevde netthets etter hun publiserte bilder av seg selv i shorts på trening. Den naturlige jenta er ikke flau over å ha cellulitter, og reagerte sterkt da hun fikk kommentarer på utseendet sitt.

– Ingen problemer med lårene

Etter en frekk kommentar på bloggen sin, postet Sommer et innlegg som har fått mye oppmerksomhet.

«Jeg forstår ikke hvordan du tør å vise deg i shorts! Skammer du deg ikke over å vise frem beina dine med så mange celluliter, særlig når du er personlig trener i tillegg!», skrev en leser. 

– Jeg ser ikke noe problem i å vise frem lårene mine. Jeg synes det er deilig å trene i shorts, så hvorfor skal jeg slutte med det, sier Sommer som gjestet God morgen Norge onsdag.

Hvorfor ble du så sint etter kommentaren?

– Jeg ble ikke sint, men forundret. Jeg har aldri sett på cellulittene som et problem, eller noe jeg bør tenke over. Jeg pleier egentlig ikke å svare på slike kommentarer, men akkurat dette ville jeg ikke la gli forbi, sier hun.

Endret livsstil

Helene veide 141 kilo, og har gått ned masse i vekt etter livsstilsendringen. Nå er hun stolt av kroppen sin, og et sunt kosthold og trening har gjort henne sikrere på seg selv. Hun jobber nå som personlig trener, og tok et oppgjør med den slemme kommentaren på bloggen.

«Hva det at jeg er utdannet personlig trener har med saken å gjøre aner jeg heller ikke. Personlige trenere er akkurat som andre mennesker, vi har valker her og der, celluliter og ting vi ikke er fornøyde med. Har jeg ikke lov å være normal nå som jeg er personlig trener?», skriver hun i blogginnlegget.

– Alle har cellulitter. Til og med fitness-utøvere med lav fettprosent har det, og det sier litt om hvor normalt det er. Det er synd om kvinner unngår å gå med shorts eller korte kjoler fordi de skammer seg.

GOD STEMNING I STUDIO: Helene viser programleder Signe noen treningsøvelser. Foto: GMN.
GOD STEMNING I STUDIO: Helene viser programleder Signe noen treningsøvelser. Foto: GMN.