Thoresen raser mot Stjernen-back 

– Han burde holde seg for god til å filme, sier Oilers-sjefen. Døm selv her!

Stavanger/Oilers (TV 2): Stavanger Oilers-trener Petter Thoresen raser mot Stjernens Ben Blood etter det han opplevde som filming fra amerikaneren i DNB Arena tirsdag kveld. 

- Han finner på mye rart når det gjelder å filme og de tingene der, som egentlig en så god spiller burde holde seg for god til. Uansett hvor god du er så skal du ikke oppføre deg sånn på isen. Du får ta en smell, og gi en smell. Ikke lure til deg utvisninger på motstanderlaget, sier Thoresen til TV 2.  

Uakseptabelt, mener Stjernen-trener Magnus Sundqvist. 

- Jeg føler jeg har andre ting å bruke tiden min på enn å kommentere det her, for jeg syns det er latterlig å høre, sier han. 

- Filmer Blood?

- Nei, han filmer ikke på noen måte. Ser jeg at noen prøver å filme tar jeg selvfølgelig fatt i det, understreker Stjernen-treneren. 

Se noen av situasjonene øverst og døm selv!

Se kvartfinalene i sluttspillet på TV 2 Sumo torsdag kveld. Lørenskog-Sparta går på TV 2 Sportskanalen.

Tweeten som Petter Thoresen retweetet om Blood.
Tweeten som Petter Thoresen retweetet om Blood.

Sundqvist reagerer også sterkt på at Thoresen under kampen tirsdag retweetet en melding på twitter som handlet om hans spiller. 

- Hvis de har fokus på det i pausene, og følger opp med å svare på sånne meldinger fra fans på sosiale medier så burde det kanskje være andre ting å fokusere på. Og at Ben skulle ha problemer er vel ganske grovt sagt. Men jeg har full respekt for Thoresen, og har ingen problemer med han verken før eller etter dette, presiserer han. 

- Det er pinlig

Tommy Kristiansen er en av Oilers-spillerne som måtte ta en tur i utvisningsboksen etter dueller med Blood, og han er nådeløs mot Stjernen-backen. 

- Han er to meter høy og bare kaster seg. Det ser ut som han spiller en fotballkamp utpå der, og jeg syns det rett og slett er pinlig å se på han, sier Kristiansen. 

Ben Blood på sin side er klar på at det ikke var tilfellet.

- De må få lov til å tro hva de vil, men hvis noen får en utvisning gjør de noe galt. Jeg spiller hardt og prøver å vinne, akkurat som de gjør. De tror jeg filmer, men når dommerne dømmer utvisninger må jeg støtte meg på dem og si at det er utvisninger. Det var noen episoder i går der jeg ikke var forberedt på duellene, og ble truffet bakfra. Det er min oppfatning, og jeg vil ikke bidra til en stor krangel i media, sier han. 

- Filmet du?

- Nei.

- En populær ting i norsk hockey

Stavanger Oilers leder 3-0 i kamper foran det som kan bli den fjerde og avgjørende kvartfinalen torsdag, og Kristiansen mener det ikke blir mange flere dueller mot Blood. 

- Jeg har ingen respekt for han. Jeg gleder meg til å sende han på ferie nå på torsdag, det blir bare deilig, sier Kristiansen. 

- Kristiansen trenger ikke å respektere meg, og jeg går ikke ut på isen for å prøve å vinne hans respekt. Det eneste jeg bryr meg om er respekt i Stjernen-garderoben. Kampen er over, og jeg gleder meg til en ny kamp mot Oilers i morgen, sier Blood.

Thoresen mener dette handler om mer enn én enkelt spiller, og at filming har blitt et økende problem i norsk hockey. 

- Ingen skal filme på en ishockeybane. Det har dessverre blitt en populær ting i norsk ishockey. Dommerne får ikke det med seg, om de ikke er forberedt på det eller om de ikke får med seg situasjoner. Så det er faktisk noe vi alle må jobbe med for å få bort. Uansett om det er på mitt lag eller motstanderlaget, det spiller ingen rolle. Det er en uting, fastslår han. 

Stjernen - Oilers ser du på TV 2 Sumo torsdag klokka 18.00.