GAVMILD: Aylar Lie sitter her ved pokerbordet i  Riga da hun debuterte i poker-nm i 2011. Foto: Tore Meek / Scanpix
GAVMILD: Aylar Lie sitter her ved pokerbordet i  Riga da hun debuterte i poker-nm i 2011. Foto: Tore Meek / Scanpix

Aylar gir bort en halv million om hun vinner Poker-NM

Blir hun norgesmester i poker gir hun bort halve førstepremien.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aylar er klar for årets NM i poker i Irland og gleder seg til å konkurrere ved pokerbordet igjen. Hun har nå lovet å gi bort halve premiesummen dersom hun vinner, skriver poker.no.

– Jeg er en dyrevenn og vil gledelig gi bort halvparten av pengene til dyrevernorganisasjoner. De jobber uten støtte fra staten og er helt avhengige av pengegaver eller medlemskap for at de kan fortsette det uvurderlige arbeidet de gjør for de stemmeløse vennene våre, sier Lie til poker.no.

Sikter alltid høyt

Målet til Aylar før årets NM i poker, som går av stabelen i Dublin i perioden 21. til 29. mars, er å komme så langt som mulig på finalebordet.

Hennes første turnering var i Riga i 2011. Da var hun i deltager i «Skal vi danse» på TV 2, og det var ikke mange som trodde hun kunne henge med når pokerproffene bød opp til dans. Men hun havnet på en respektabel 55-plass.

–  Målet er naturligvis å komme så langt som til finalebordet. Jeg sikter alltid høyt når jeg først deltar, men da må jeg jo håpe på litt god gli underveis, avslutter Lie.

Poker NM vises i sin helhet på TV 2 Sportskanalen fra 25. til 29. mars.