Tung dag på jobben for Ødegaard

Dommeren kom i fokus da Castilla gikk på overraskende tap.

Med seier hjemme mot middelhavsfarer Socuellamos kunne Martin Ødegaards Castilla ta over tabelltoppen på Spanias tredje øverste nivå.

Men i en kamp preget av flere tvilsomme dommeravgjørelser gikk ingenting etter planen for Zinedine Zidanes menn.

Her skaffer du deg TV 2 Sport Premium

To smeller på fem minutter

Etter en frisk åpning fra hjemmelaget var det mot spillets gang at gjestene tok ledelsen etter 19 minutter. Et hjørnespark havnet i beina på Jorge Pelegrina som hadde få problemer med å ekspedere ballen i nettet.

Fem minutter senere ble vertenes situasjon ytterligere forverret da Álvaro var oppe med albuen i en hodeduell. Castilla-spilleren skjønte lite da dommeren plutselig dro opp det røde kortet, og dermed måtte hjemmelaget klare seg med ti mann resten av oppgjøret.

Resten av den første omgangen bølget frem og tilbake med målsjanser til begge lag, uten at Ødegaard klarte å involvere seg nevneverdig. Lagene gikk til pause på 0-1.

Nedturen fortsatte etter hvilen

Castilla virket positive fra start i den andre omgangen, men etter en drøy time gikk nok en tvilsom avgjørelse imot hjemmelaget.

Igjen var en av Castillas spillere oppe med albuen i en duell - Rubén Yánez sørget for at dommeren pekte på krittmerket til voldsomme protester fra Ødegaard og co.

Antonio Ocaña gjorde ingen feil fra ellevemeteren og doblet gjestenes ledelse.

Castilla fortsatte å kjøre kampen, men uten særlige bidrag fra Ødegaard. Med snaue ti minutter igjen ble nordmannen byttet ut etter en tung dag på jobben. Kampen ebbet ut med 0-2, og Castilla forblir dermed på 3. plass på tabellen.

Neste kamp for Martin Ødegaard og co er førstkommende søndag mot Huesca.