ANFIELD, NESTE? Real Madrid-spiller Lucas Vazquez (til venstre) skal være ønsket av Liverpool. Her er han i kamp mot Yuto Nagatomo og Inter i en treningskamp i fjor sommer.  Foto: Scanpix
ANFIELD, NESTE? Real Madrid-spiller Lucas Vazquez (til venstre) skal være ønsket av Liverpool. Her er han i kamp mot Yuto Nagatomo og Inter i en treningskamp i fjor sommer.  Foto: Scanpix

Fotballryktene: – Liverpool vil hente Real Madrid-spiller

...og Paul Pogba skal endelig ha funnet seg en ny klubb etter sesongen.

Denne helgen skal det spilles kvartfinaler i FA-cupen og et viktig Premier League-oppgjør i London.

Samtidig har flere av de store kanonene «frihelg», og kanskje bruker de dermed lørdagen og søndagen på å speide etter nye spillere.

Allerede til sommeren er det nemlig på ny mulighet for å hente spillere, og ryktebørsen står langt ifra stille denne helgen heller.

Manchester United skal være klar for å selge Rafael. Brasilianeren har ikke imponert Louis van Gaal, og nå melder Daily Mail at nederlenderen skal være villig til å selge 24-åringene i sommer. Flere klubber i Brasil skal være interessert i å sikre seg høyrebackens tjenester.

Samme avis meldte fredag at Lukas Podolski kan komme til å returnere til Arsenal i sommer, ettersom han har vært en stor flopp i Inter og Serie A. Ni kamper uten scoring og en 2. plass på kåringen over januars verste kjøp er alt tyskeren har fått ut av oppholdet i Milano så langt. Han er kun på utlån, men i utgangspunktet var det forventet at han hadde spilt sin siste kamp i Arsenal. Nå kan det altså bli flere.

Tottenham skal være interessert i å hente Atlético Madrid-forsvareren Toby Alderweireld, melder Daily Telegraph. 26-åringen er for øyeblikket på utlån til Southampton.

Bacary Sagna vurderer sin fremtid hos Manchester City, skriver Daily Mirror. 32-åringen har kun vært hos de lyseblå i ni måneder, men skal blant annet være ønsket av Serie A-klubben Roma

Lyon-presidenten Jean-Michel Aulas avviser overfor klubbens hjemmeside at deres ettertraktede unggutt, Alexandre Lacazette, vil bli solgt etter sesongen. Både Arsenal, Liverpool og Manchester United har vært interesserte i å signere 23-åringen.

Paul Pogba skal være enig med Paris Saint-Germain om en overgang etter inneværende sesong, melder Daily Star. 21-åringen er tidligere blitt koplet til både Manchester United, Arsenal og Chelsea.

Liverpool vil forsøke å signere Real Madrid-spilleren Lucas Vazquez til sommeren, skriver Daily Express. 23-åringen er denne sesongen på utlån til Espanyol.

Arsenal-stopper Per Mertesacker kan være på vei vekk fra Arsenal, melder Daily Telegraph. 30-åringen må imponere denne våren hvis han skal fortsette å få spilletid. 

Tottenham-manager Mauricio Pochettino skal være klar til å bruke over 80 millioner kroner for å hente Leicester-vingen Riyad Mahrez, skriver The Sun

Chelsea har tilbudt Branislav Ivanovic en ny ettårskontrakt verdt over 100 000 kroner i uken, melder Daily Express. Kontrakten følger klubbens policy om å tilby spillere over 30 år ettårskontrakter.

Brendan Rodgers avviser at han vil forlate Liverpool for en annen Premier League-klubb, skriver The Guardian. Liverpool-sjefen har blant annet blitt koplet til Manchester City.  

Og til slutt: Tottenham-manager Mauricio Pochettino har ifølge Talksport gitt trioen Younes Kaboul, Emmanuel Adebayor og Etienne Capoue beskjed om at de fortsatt har en fremtid i Spurs, til tross for lite spilletid den siste tiden.