ALARMEN GIKK: Spring Valley Hospital i Las Vegas skjønner ikke hvordan to døde fostre kunne bli sendt til vaskeriet. Foto: Google Maps
ALARMEN GIKK: Spring Valley Hospital i Las Vegas skjønner ikke hvordan to døde fostre kunne bli sendt til vaskeriet. Foto: Google Maps

Vaskerimedarbeidere gjorde grotesk funn i skittentøyet

Las Vegas-sykehus sendte døde fostre til vaskeri. Ingen har anelse om hvordan det kunne skje.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vaskerimedarbeidere fikk torsdag morgen sitt livs store sjokk.

I skittentøyet til et nærliggende sykehus, lå det to døde fostre.

Talskvinne for Henderson, Kathleen Richards sier til Las Vegas Review-Journal at vaskerimedarbeiderne fant de to fostrene i en vaskeribil som var fylt med skittentøy. 

De tilkalte politiet, som senere samme kveld konkluderte med at det trolig var snakk om dødfødte tvillinger som kom til verden på Spring Valley Hospital Medical Center.

Fostrene var rundt 11 centimeter lange, og hadde utviklet ører og øyner. Dette indikerer at de var utviklet omlag 16 uker før moren spontanaborterte.

Var allerede innpakket i sengetøy

I en pressemelding skriver sykehuset at kvinnen ikke spontanaborterte på sykehuset, men at hun ankom sykehuset sammen med de døde fostrene. De skal da ha vært innpakket i sengetøy.

– Vi går nå gjennom situasjonen for å finne ut hva som skjedde. Fostrene er i skrivende stund i sykehusets besittelse, og vi jobber med familien på dette tidspunktet, skriver de.

Skjønner ikke hvordan

Det er foreløpig ikke kjent hvordan babyene kunne havne i skittentøyet.

Til tross for at politiet ikke mistenker at noe kriminelt har skjedd, etterforskes nå saken. En rettsmedisiner skal nå finne den endelige dødsårsaken til fostrene.