TIL ENGLAND? Dani Alves er en av flere spillere på blokken til Louis van Gaal. AFP PHOTO/ LLUIS GENE
TIL ENGLAND? Dani Alves er en av flere spillere på blokken til Louis van Gaal. AFP PHOTO/ LLUIS GENE

Fotballryktene: – Dani Alves aktuell for Manchester United

Og Arsenal rydder plass til en storsignering på midtbanen.

Det ble en god dag for topplagene i Premier League onsdag. Kampen om de siste Champions League-plassene er vidåpen. 

Arsenal, Manchester United, Liverpool, Southampton og Tottenham kjemper om to ledige plasser. Tabellen i mai vil nok ha mye å si for klubbenes posisjon på markedet når Silly Season for alvor starter, men allerede nå har toppklubbene blinket ut potensielle forsterkninger.

Falcaos fremtid i Manchester er høyst usikker. Ifølge The Guardian må colombianeren vente til mai før han får vite om Manchester United vil gjøre overgangen fra Monaco permanent. 

I mellomtiden jakter de røde på en ny høyreback. The Sun skriver at Barcelona-backen Dani Alves, som er Bosman-spiller i sommer, står høyt på ønskelisten.

Portos brasilianske back Danilo (23) er ønsket av United, Liverpool og Arsenal. Nå hevder Daily Mirror at han kommer til å vrake alle de tre engelske klubbene til fordel for Real Madrid.

Liverpool ser ikke ut til å klare å sikre seg Romas playmaker Miralem Pjanic. Nå har Merseyside-klubben rettet øynene mot Sporting Lisboas William Carvalho. Villarreal-spissen Luciano Vietto (21) er også aktuell, men da er det ikke spesielt oppløftende at Real Madrid også på banen.

Serbiske Matija Nastasic (21) ser ikke ut til å ha en fremtid i Manchester City. Det er ventet at Nastasic, som for tiden er på utlån i Schalke, vil gjøre overgangen til den tyske klubben permanent i sommer. En annen City-spiller som er på utlån er Marcos Lopes. Lille ønsker å beholde Lopes en sesong til. 

De lyseblå ser på Lyons 21-årige forsvarsspiller Samuel Umtiti som en fin erstatter for Nastasic, men Arsenal, Southampton, Tottenham og Everton sikler også etter å sikre seg Umtiti. Det skriver FootMercato.net. 

Arsenal har skumle planer om å styrke den sentrale midtbanen i sommer. Arsene Wenger vurderer å selge enten Mikel Arteta eller Mathieu Flamini for å rydde plass til en storsignering. Samtidig kommer Abou Diaby trolig til å få beskjed om å finne seg en ny klubb i sommer, skriver The Sun.

Chelsea har hatt suksess med belgiske spillere før, og nå kan det være flere belgiere på vei inn. Anderlecht-duoen Youri Tielemans (17) og Leander Dendoncker (19) står på Mourinhos ønskeliste, skriver Daily Mail.