Gutiérrez: – Dagen i dag var veldig spesiell for meg

Gjorde comeback på hjemmebane etter å ha vunnet kampen mot kreften.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Newcastle/Oslo (TV 2 Sporten): – Å komme inn på banen var som en drøm. Jeg har vært gjennom mye de siste månedene. Å begynne å trene med laget igjen var et stort steg fremover for meg, og det å få mine første minutter i dag var fantastisk. 

Ordene kommer fra Jonás Gutiérrez og blir ytret etter et av de mest minneverdige øyeblikkene på St. James' Park i nyere historie. 

– Fått støtte fra folk over hele verden
Newcastle tapte kanskje kampen mot Manchester United etter et klønete mål like før slutt, men 4. mars 2015 vil likevel huskes for det som skjedde etter 65 spilte minutter. 

Ryan Taylor gikk ut, og inn kom argentineren til et hav av lyd. Og kapteinsbindet. Til sin første kamp for klubben siden 2. oktober 2013. Etter en kamp mot kreften han til slutt vant. 

– Ja, jeg har fått støtte fra folk over hele verden. Folk har støttet meg uansett hvilket lag de har holdt med - jeg har fått mye kjærlighet og støtte. Det var veldig viktig for meg å få den typen støtte da jeg var syk. Jeg må takke fansen fra over alt i verden, og fansen her har vært helt fantastiske med meg siden jeg kom til klubben, sier 31-åringen til TV 2.

For hele historien om Gutiérrez og sykdommen, klikk på linken til høyre.

– Dagen i dag var spesiell
Guitérrez var i troppen til forrige ligakamp mot Aston Villa, men fikk altså sine første minutter onsdag kveld.

– Det var utrolig. Både i kampen mot Aston Villa og i dag fikk jeg en utrolig velkomst fra fansen. Jeg er virkelig glad for å være tilbake, og jeg vil jobbe hardt for laget. Dagen i dag var veldig spesiell for meg.