Lover ekstra komfortable baller

Det høres kanskje for godt ut til å være sant. En boksershorts som gjør at du slipper å rette på utstyret, og som til og med kan føre til at du får smartere barn. 

Som navnet antyder skal Comfyballs-bokseren sørge for at ballene har det komfortabelt ved hjelp av en egen design kalt PackageFront.

På hjemmesiden til det norskutviklede undertøyet loves det at utstyret skal løftes vekk fra kroppen, og at du slipper å rette. TV 2 hjelper deg tester om Comfyballs holder det den lover.

Spent på brukeropplevelsen

Vårt testpanel er til daglig programledere i P4. Og de erkjenner at retting forekommer.

– Den må ligge rett opp, fra sør til nord. Hvis den faller ned på siden kjenner jeg at den er i veien, forklarer radiofrokostens Daniel Høglund.

Sammen med sine to kolleger Michael Andreassen og Reidar Buskenes, skal han gå med Comfyballs i ett døgn. Som referanse skal gutta også prøve en vanlig bokser fra Pierre Robert.

Panelet er spent på om Comfyballs faktisk tar brukeropplevelsen til et nytt nivå, slik det står på hjemmesiden.

– Mer morsom enn vitenskapelig

Det er ikke bare komforten som skal bli bedre. Comfyballs skal også hindre varmeoverføring fra lårene til testiklene, slik at de holdes kjøligere.

Ifølge hjemmesiden kan: «Kaldere baller gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt».

– Den slutningen er vel mer morsom enn den er vitenskapelig. Det er ikke noe som skulle tilsi at disse trusene gjør barna dine smartere, sier embryolog Mette Haug Stensen ved Fertilitetssenteret.

Går opp i rumpa

TESTPANELET: Daniel Høglund, Michael Andreassen og Reidar Buskenes. Foto: TV 2 hjelper deg
TESTPANELET: Daniel Høglund, Michael Andreassen og Reidar Buskenes. Foto: TV 2 hjelper deg

Og gründer av Comfyballs, Anders Selvig, innrømmer at det vitenskapelige belegget for å hevde dette er tynt.

– Det er vel mer sagt med et glimt i øyet enn noe annet, sier Selvig.

To dager senere er våre tre radioprogramledere ferdige med testingen. Kun ikledd skjorte og boksershorts er de klare til å konkludere.

– Jeg var dødsskeptisk, men så tok jeg bokseren på, og så var det veldig digg faktisk. Tror kanskje det er en av de beste trusene jeg har hatt på meg, sier Michael Andreassen.

Også Reidar og Daniel mener Comfyballs holder de edlere delene bedre på plass. Men de synes i tillegg at den går litt opp i rumpa, noe som irriterer. Selvig tror årsaken kan være at gutta har prøvd en størrelse for liten i denne typen bokser, som er en såkalt trunk.

Radiovertenes boksertest ser du på TV 2 hjelper deg torsdag klokka 20.30.