To Zuccarello-assists da Rangers slo topplaget

I sin første kamp etter at gigantkontrakten med New York Rangers var underskrevet, startet Mats Zuccarello tilbakebetalingen. Nordmannen hadde to assists i 4-1-seieren mot Nashville Predators mandag kveld.

New York Rangers - Nashville Predators (4-1)

Se Zuccas assists øverst!

Mats Zuccarello spilte i New York-lagets førsterekke med poengkongen Rick Nash og Derick Brassard og var en av tre Rangers-spillere som ble belønnet med tre stjerner etter den solide kampen i Madison Square Garden.

Mark Staal feide inn 1-0 til Rangers på en kontring sju minutter ut i første periode. Zuccarello var nest sist på pucken da han nærmest la igjen pucken på køllebladet til lagkameraten.

Fire minutter ut i midtperioden var nordmannen igjen frampå med målgivende pasning da han serverte Chris Kreider som enkelt kunne sette pucken i mål.

Matt Cullen reduserte for gjestene fire minutter før den siste pausen, men Dominic Moore sørget for ny tomålsledelse da han feide inn pucken drøye fem minutter ut i den siste perioden.

Nashville tok ut keeperen allerede tre og et halvt minutt før slutt i et desperat forsøk på å kjempe seg tilbake i kampen, men det var Rick Nash som avgjorde det hele da han stjal pucken i egen sone og sendte i vei et skudd som gled inn i det tomme buret. Det var Nash' 38. scoring denne sesongen. (©NTB)