DE MEST POPULÆRE: Tv2.no har sett på videovisningstall på nett og funnet de mest populære opptredenene til årets «Hver gang vi møtes»-gjeng. Foto: TV 2
DE MEST POPULÆRE: Tv2.no har sett på videovisningstall på nett og funnet de mest populære opptredenene til årets «Hver gang vi møtes»-gjeng. Foto: TV 2

Her er artistenes mest populære «Hver gang vi møtes»-opptredener

Se hvilke videoer som er mest sett fra fjerde sesong av «Hver gang vi møtes».

Årets «Hver gang vi møtes»-sesong ble fullført sist lørdag.

Snittet på seertallene var 707.000 (inkludert opptaksseing), og ble dermed den nest mest sette sesongen, bare overgått av første sesong i 2012.

Tv2.no har lagt ut alle opptredenene i takt med programmene, og nedenfor kan du se hvilke av artistenes opptredener som ble mest sett på nett. 

OnklP med «Fru Johnsen»: 158.034 visninger

Det er ingen hemmelighet at OnklP stjal mye av oppmerksomheten i årets sesong, og hans mest sette video er «Fru Johnsen» fra Inger Lise Rypdals dag. Det er for øvrig ikke bare OnklPs mest sette, men også sesongens mest sette.

Inger Lise Rypdal fortalte til TV 2 at hun digget versjonen hans.

– Jeg tenkte kanskje at den ikke kom, men så tenkte jeg: «Oj, det skulle ikke forundre meg om han tar den». Og det var en kjempepositiv overraskelse. Han er jo så flink til å skrive tekster, så i låtpartiet hvor brevet kommer, er det et nytt brev som er i vår tid. Det er så kult! Han rapper brevbitene og synger rett frem på resten. Det var innmari tøft!

Se alle opptredenene til OnklP

Bjarne Brøndbo med «Scream»: 93.125 visninger

Bjarne Brøndbos Lene Nystrøm-hyllest «Scream» fra hennes 2003-soloplate «Play With Me», er D.D.E.-vokalistens mest sette video. «Scream» handler om spiseforstyrrelser, noe Lene kjempet mot ungdomsårene, og Lene satt stor pris på at sangen ble fremført i «Hver gang vi møtes».

– Han sang den på trønderdialekten sin. Det er en låt jeg er veldig glad i, fordi teksten handler om spiseforstyrrelser. En veldig personlig sang. Det betydde veldig mye for meg. Og Bjarne har en innlevelse som er helt fantastisk, og så har han den utrolig rå stemmen som han bruker så riktig. Han er en utrolig performer, fortalte Lene Nystrøm til TV 2.

Se alle opptredenene til Bjarne Brøndbo

Jonas Fjeld med «E6»: 60.659 visninger

Jonas Fjeld fremførte D.D.E.-slageren «E6». Brøndbos tårer trillet under fremføringen, og det er tydelig at publikum også har latt seg fenge. Bjarne oppfordret til og med Jonas Fjeld, eller Terje Lillegård Jensen som han egentlig heter, til å inkludere den i konsertrepertoaret sitt.

– Kjempefin versjon. Terje er en country/roots-kar. Alt han har holdt på med er hentet fra det grunnfjellet. «E6» er ganske nærme en countrytradisjon. Vi i D.D.E. har hørt mye på The Eagles, og det er veldig kort avstand fra «E6» – med unntak av dialekt – til «Take It Easy» av The Eagles. Terje kunne tatt med seg den på en konsert.

Se alle opptredenene til Jonas Fjeld

Lene Nystrøm med «Rompa mi»: 58.837 visninger

Bjarne Brøndbo synes Lene Nystrøm gjorde en særdeles god versjon av den morsomme D.D.E.-hiten «Rompa mi», og mente at det var et stort TV-øyeblikk. Med snaut 60.000 visninger synes nettbrukerne sannsynligvis det samme.

– Jeg synes det var drittøft, jeg! Når man har solgt 35 millioner plater og vært litt tegneseriefigur og alle tror du er dum og enkel i hodet … De harde faktaene er at Lene er den største stjerna her. Vi snakker a-ha-nivå. I norsk sammenheng er det gigantisk, og jeg synes det er drittøft at hun har fremført «Rompa mi» på TV. Ingen har noensinne spilt den låta med unntak av D.D.E. Ingen! Så det er et stort TV-øyeblikk.

Se alle opptredenene til Lene Nystrøm

Inger Lise Rypdal med «Det umulige e mulig»: 50.457 visninger

Inger Lise Rypdal sto for Bjarne Brøndbos høydepunkt på hans dag da hun fremførte «Det umulige e mulig».

– Det var nok høydaren for meg. Hun har funnet låta. Hun var gjennomforberedt. Det var så fint. Jeg håper hun vil bruke den på sine konserter. Det er en utrolig vakker sang med tilhørende fin tekst.

Se alle opptredenene til Inger Lise Rypdal

Thom Hell med «Det går likar no»: 32.026 visninger

Thom Hell tok D.D.E.s megahit «Det går likar no» på kristiansandsdialekt, og ble belønnet med skryt fra Bjarne og gode visningstall av nettbrukerne.

– Thom Hell og «Det går likar no» er i utgangspunktet en utenkelig kombinasjon. Det er alltid en av de låtene som blir trukket frem når man snakker om D.D.E. Det var veldig fint. Han har bygget om låta her og der. Han har tatt vår låt, tatt vekk boogien, laget fin popmusikk av det. Det var en god og verdig versjon av en fin sang, sa Brøndbo.

Se alle opptredenene til Thom Hell

Silje Nergaard med «Barbie Girl»: 28.767 visninger

– Det er veldig mange som spurte meg i forkant «hvem tror du kommer til å gjøre Barbie Girl?», og jeg prøvde å ikke tenke for mye på det, fortalte Lene Nystrøm til TV 2.

Og det ble Silje Nergaard som fikk æren av å fremføre Aquas verdenshit fra 1997.

– Det var kult at Silje gjorde det, og hun levde seg sånn inn i rollen også. Hun var veldig levende der hun sto. Hun gjorde en litt bossanova/jazzy utgave av den, og den kjenner jeg litt igjen fordi Aqua gjør det på samme måte når vi fremfører den akustisk. Det var veldig gøy!

Se alle opptredenene til Silje Nergaard

Alle videovisningstall ble hentet ut fredag 27. februar 2015.