«Fingern» lettkledd og flau: – Trodde noen skulle komme med et håndkle!

Det gikk hett for seg i finalen av Mitt Dansecrew. Thomas Gullestad endte nærmest i nettoen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tempoet er høyt under fredagens finale i Mitt Dansecrew. 

Komiker og Lisa Tønne (36) og Juice Crew kjemper om seieren mot DJ og programleder Thomas «Fingern» Gullestad (33) og Absence Crew. 

– Det var en annerledes dag på scenen, sier sistnevnte til TV 2 og hinter til hans siste dans, der han til slutt endte opp i en lekker, liten leopardmønstret underbukse.

En lattermild 33-åring innrømmer at det ikke er det mest komfortable han har vært med på. 

– Det var litt guffent. Som jeg sa på TV: Jeg trodde at det skulle komme noen med i hvert fall en liten klut eller et håndkle eller et eller annet! Men så viser det seg at ingen har avtalt med noen, og alle hadde bare regnet med at noen andre ordnet det, ler han. 

– Så dét skjedde ikke. Så jeg ble stående der nesten i nettoen, fortsetter han.

– Nå må jeg gjemme meg!

Gullestad innrømmer at han var forberedt på å vise hud under opptredenen. Men så ble det en smule kleint, ifølge TV-profilen. 

VELTRENT: «Fingern» endte i nesten nettoen i Mitt Dansecrew-finalen, men trengte muligens ikke bli så flau. Foto. Thomas Reisæter/TV 2
VELTRENT: «Fingern» endte i nesten nettoen i Mitt Dansecrew-finalen, men trengte muligens ikke bli så flau. Foto. Thomas Reisæter/TV 2

– Det føltes veldig bra under showet, men i dét musikken gikk av, tenkte jeg «nå må jeg gjemme meg! Nå er det noe som ikke stemmer! Nå er det veldig stille og så står jeg her rett opp og ned!». Det er ikke akkurat bikinisesong ennå, heller. 

Trener tolv timer om dagen

For de som skulle ønske å få en bikiniklar kropp med Gullestads metode, har han et kort, men likevel omfattende råd: 

– Det er bare å trene!

– Meld deg på Mitt Dansecrew hvorenn du er, så renner kiloene av! Det er ikke verre enn det. Det er bare å trene tolv timer i døgnet. 

– Hvor mye har dere trent gjennom dansesesongen? 

– Vi begynte sikkert med sju-åtte timer om dagen. Så har det bare blitt mer og mer. Til slutt har det bare vært så mye vi klarer! Vi har vært på trening fra treningsstudioet har åpnet klokke ti til det har stengt klokka ti. Det har vært helt vanvittig. 

– Seier betyr mye

I kveld skal det altså avgjøres om det blir Gullestad eller Tønne som stikker av med seieren i dansekonkurransen. For den mannlige finalisten, ville seieren betydd mye. 

– Jeg vil det så sinssykt! Jeg vinner ingenting annet enn en tittel, men det betyr masse for meg. Jeg har lagt så mye arbeid ned i dette. Det at Absence kan vinne en halv million som de kan bruke til å realisere sine sinnssykt kule drømmer, betyr masse. Det betyr mest. Så jeg håper de får den støtten og den boosten.