Her står gatemagasin-selgeren på scenen med punkstjernene

Oslo Ess samler artister under konseptet bry:Larm.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Oslo Ess startet i fjor et viktig arbeid med å belyse Erlik-stiftelsen og skape en møteplass mellom selgerne av gatemagasinet og publikum. I år gjør de det samme lørdag 7. mars.

I tillegg til Oslo Ess kommer artister som Ida Jenshus, Stein Torleif Bjella, Anne Lise Frøkedal, Torgeir Valdemar og Kvelertak som avslutter arrangementet.

– Vi ga ut skiva vår sammen med Erlik Oslo-magasinet, samarbeidet funket veldig bra og vi hadde lyst å gjøre noe mer. Så da ble det snakk om å gjøre en festival og det funket veldig bra, ble det en selvfølge og gjøre det igjen, sier Knut-Oscar Nymo til TV 2.

Bård Karstad Kollen (33) har jobbet som selger av gatemagasinet i fem år, og står på scenen sammen med Oslo Ess og Kvelertak neste helg. Han er glad i å spille gitar, og fikk spille en låt da Oslo Ess gjestet lokalene til, =Oslo i Skippergata i dag.

– Dette ser jeg frem til og det er stort å stå på samme scene som de. Det er også stort å få presentert meg selv for et så stort publikum, sier Bård Karstad Kollen til TV 2.