GOD STEMNING: Skavlan fikk en god tone med West backstage, men fikk ikke noe intervju til sendingen. Foto: All Over Press.
GOD STEMNING: Skavlan fikk en god tone med West backstage, men fikk ikke noe intervju til sendingen. Foto: All Over Press.

Kanye West nektet å la seg intervjue av Skavlan

Talkshow-verten hadde håpet på et intervju når Kanye gjestet Skavlan i kveld.

Superstjernen Kanye West (37) oppholder seg for tiden i London sammen med kona Kim Kardashian (34), som dukket opp på BRIT Awards onsdag kveld.

Nektet intervju

Torsdag spilte Fredrik Skavlan inn talkshowet «Skavlan» i London, og West gjestet fredagens episode. Dessverre for Skavlan, ble det bare med fremføring av låta. 

Et intervju med skandale/suksess-artisten hadde vært gull for Skavlan, som kunne tatt opp ekteskapet til kjendis-kona, rollen som pappa, hans nye kleskolleksjon for Adidas eller den beryktede Grammy-glippen, hvor han avbrøt Becks takketale.

Han er en av verdens mestselgende artister, så det var en nedtur for produksjonen da Kanye West takket nei til intervju.

– Vi hadde forhåpninger om et intervju også, men Kanye West gir ingen intervjuer i det hele tatt under Europa-turneen, forteller en av Skavlans medarbeidere til Expressen.

Den anerkjente rapperen fremførte låta «Only One», til stor jubel fra publikum. Tross i at det ikke ble intervju på skjermen, fikk Skavlan en god tone med artisten backstage.

– Kanye var veldig hyggelig synes jeg, men som kunstner er han herlig kompromissløs, sier programlederen til avisen etter møtet.