Brede Hangeland vraker giganttilbud fra Midtøsten og India

Crystal Palace-stopperen ønsker å bli værende i Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brede Hangeland har ventet lenge med å bestemme seg for hva han ønsker å gjøre når kontrakten med Crystal Palace går ut til sommeren.

Tilbud fra India
Nå har 33-åringen bestemt seg. Han ønsker å spille fotball - aller helst i Premier League.

– Når man er Bosman-spiller får man mange tilbud.

– Hva er de sykeste tilbudene du har fått?

– Midtøsten, India, Kina, USA. Det er mange. Og jeg kunne sikkert tjent veldig gode penger på slutten av karrieren. Sånn som i India er det jo kun to-tre måneders sesong, og likevel tjener man helt enorme summer. Heldigvis har jeg tjent godt lenge, og heldigvis er ikke det fokuset mitt. Jeg ønsker å fortsette hvis jeg er god nok for toppnivået. Og jeg føler jeg har ting å bidra med i Premier League fortsatt, sier den norske midtstopperen til TV 2.

Overleve
Resten av sesongen handler om å kjempe for Premier League-plassen. Palace er i nedrykkskampen, men Hangeland har troen på at Alan Pardew leder klubben til ny kontrakt på øverste nivå.

– Vi byttet manager i grevens tid. Pardew er en utrolig dyktig manager, den dyktigste jeg har hatt på mange år. Det så veldig mørkt ut ved juletider, men jeg har troen nå.

Ny kontrakt?
Hangeland får langt mindre spilletid enn han var vant med som kaptein i Fulham. Likevel føler han seg som en viktig spiller i laget.

– Jeg har erfaring, jeg vet hva som skal til og jeg setter et eksempel for mange av de unge. Jeg skal være den første til å si at jeg ikke er der jeg var for noen år tilbake. Men det er da naturlig.

– Får du ny kontrakt her om dere beholder plassen?

– Det er det nok gode muligheter for, ja. De setter pris på profesjonalitet her. Jeg er den første som kommer, og den siste som går - hver dag.