TALENTFULLE: Det bør ikke stå på fotballgenene til guttene i dette bildet. Foto: AP Photo/Jae C. Hong
TALENTFULLE: Det bør ikke stå på fotballgenene til guttene i dette bildet. Foto: AP Photo/Jae C. Hong

En av disse ble vraket av Arsenal

Står foran en usikker fotballfremtid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ikke bare lett å være en Beckham. For selv om man vokser opp med svært trygge økonomiske rammer, foreldre som ser ut som glansbilder og medfødte fotballferdigheter få andre kan skryte av, viser det seg at det også kan komme tøffe dager.

Det erfarer nå Brooklyn Beckham.

15-åringen er den eldste av Davids tre sønner, en trio som faktisk alle er en del av Arsenals akademi, til tross for at deres far naturligvis er mest kjent fra Manchester United og Real Madrid. Men nå har Brooklyn fått beskjeden ingen unggutter ønsker å få. Han er ikke lenger ønsket i fotballklubben, skriver Daily Mail.

Ble gitt gode signaler
Unggutten hadde håp om å få forlenget kontrakten med Hale End-akademiet i to år, men skal i stedet ha fått beskjed om at han må se seg rundt etter en annen klubb fordi han ikke er god nok.

Nyheten vil trolig komme som et sjokk på hans litt meritterte far. Det lyste nemlig optimisme rundt sønnens fotballfremtid da han tidligere denne måneden ble kalt opp til U18-laget, til tross for hans unge alder. Eldstesønnen vil spille for klubben ut sesongen, men det skal være usikkert hva han da foretar seg.

Ikke alt håp ute
Hans brødre Romeo (12) og Cruz (10) vil fortsette å spille for London-klubben. Cruz skal være ansett som det største talentet, og mye tyder derfor på at det fortsatt er mulig at Beckham blir et navn man forbinder med fotball de kommende årene.