Supertalentet Kristoffer Ajer (16) kampens store spiller

Start så rødt før de våknet.

Kristoffer Ajer (16) er et av de største talentene i norsk fotball. Mandag herjet han på La Manga. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Med Gudmundur Kristjansson utvist og bare ti mann på banen snudde Start 0-1 til 2-1 for så å se Aalesund berge uavgjort helt på tampen av kampen på La Manga. - En strålende 2. omgang fra vår side, oppsummerte unggutten som regisserte sørlendingenes snuoperasjon: 16 år gamle Kristoffer Ajer - for sikkerhets skyld med kapteinsbindet rundt overarmen etter pause. - På 2-1 hadde vi sjanser nok til å øke ledelsen og avgjøre kampen. Aalesund var heldige som berget uavgjort. Drø