Her er luksus-vibratoren Hollywood-stjernene får i Oscar-goodiebagen

LOS ANGELES (TV2): Morten Tyldum får vibrator, gullsykkel og luksuscamping.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er 121 nominerte talenter til årets Oscar-utdeling, og selv om fåtallet får med seg en gullstatuett hjem, får samtlige nominerte en eksklusiv gavepakke.

Gaver til én million kroner

De nominerte i de gjeveste kategorien under årets Oscar-utdeling kan se frem til gaver til den nette sum av én million kroner. Som «Beste regissør» vil Morten Tyldum få med seg:

  • En luksustogreise til Canada (til en verdi av 110.000 kr)
  • En luksus-campingtur (til en verdi av 95.000 kr)
  • Fransk middelhavssalt (til en verdi av 11.000 kr)
  • En vibrator (til en verdi av 2000 kr)
  • Ett års leie av en bil (til en verdi av 150.000 kr)
  • Et luksusopphold i Toscana (til en verdi av 11.000 kr)
  • Luksusprodukter til huden

Se video i toppen av saken!

Sexleketøy og sykkel

TV 2 tok en prat med Lash Ferry som pakker og sender gavene til årets Oscar-stjerner, og Ferry kunne vise oss alt fra gullbelagte sykler til luksuriøst sexleketøy og proteinpulver.

– Vi tror på å shoppe for kjendisene. De kan ikke alltid bare gå i butikken og kjøpe det de vil uten å bli avbildet av paparazziene. Spesielt om man snakker om sexleketøy, forteller Ferry og viser frem kondomene han har sneket med i gavepakken.

Luksus-camping

I en hvit, anonym eske ligger en pulserende vibrator, som samtlige nominerte kan ta med seg hjem. Den koster 2000 kroner, og Ferry tror den vil slå an blant kjendisene. Men det han har aller best tro på, er de luksuriøse reisepakkene de får.

– Meryl Streep, Hugh Jackman og Ron Howard er bare noen av de som har benyttet seg av turene vi har gitt de tidligere årene. Nå gir vi bort en tur de sent vil glemme. Dette er luksuscamping, og når jeg sier luksuscamping er det snakk om camping i Oscar-kaliber.

Ikke bare sover de på myke madrasser, men stjernene får også en privat kokk, en tur i luftballong, og selvfølgelig – en egen sykkel.

– Stjernene får med seg hver sin sykkel, og får selv velge farge. Jeg har min i gull, forteller Ferry.

Sendes rett hjem

Mandag morgen vil alle gavene stå på trappen utenfor Morten Tyldum og kona Jannes hus i Los Angeles. 

– Vi sender gavene dit stjernene er. Vi har tidligere planlagt med for eksempel assistenten til Jennifer Lawrence hvor hun skal spille inn sin neste film, så sender vi gavene dit. Julianne Moore skal direkte til New York, så gavene hennes vil stå og vente på henne når hun kommer hjem, sier Ferry.