Se Zucca servere, slåss og bomme på straffeslag

Mats Zuccarello Aasen kom i begivenhetenes sentrum mot Vancouver Canucks.

Mats Zuccarello Aasen fikk 18 minutter og 22 sekunder på isen, men klarte ikke å score. Han fikk imidlertid en assist.

Nordmannen var nest sist på pucken da Rick Nash satte inn 2-1 til Rangers i andre periode. For øvrig mål nummer 36 for sesongen for Nash.

Tok ut målvakt
Henrik Sedin sendte Vancouver Canucks i ledelsen 3-2 i begynnelsen av tredje periode, men Martin St. Louis og Carl Hagelin snudde kampen for Rangers.

Canucks tok ut målvakt Ryan Miller i et desperat forsøk på å få en utligning.

Som oftest ender det med at motstanderen scorer i åpent bur, men med to minutter igjen scoret Henrik Sedin sitt andre for kvelden og sikret spilleforlenging.

Bommet på straffeslag
Det ble 20 minutter uten scoring, og det måtte straffeslag til for å avgjøre kampen.

Miller reddet fra Zuccarello Aasen og Derek Stepan, mens Alexandre Burrows og Radim Vrbata scoret for Canucks.

Stepan scoret også for Rangers i ordinær tid, mens Shawn Matthias og Bo Horvat scoret de to første målene for Canucks.

Zuccarello Aasen fikk også vist at han har holdt temperamentet ved like. I andre periode barket han sammen med Burrows. Det endte med at begge måtte ta seg fire minutter i utvisningsboksen.