BLIR KJENDIS I SVERIGE: Sophie Elise er en av bloggerne som er med i serien. Foto: TV 2.
BLIR KJENDIS I SVERIGE: Sophie Elise er en av bloggerne som er med i serien. Foto: TV 2.

«Bloggerne» solgt til Sverige

Nå kan Sophie Elises svigermor få med seg «Bloggerne» på SVT.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sveriges allmennkringkaster SVT har kjøpt rettighetene til TV 2 Bliss-«Bloggerne». Når programmet skal sendes er ennå ikke bestemt.

– Jeg er utrolig glad

Sophie Elise Isachsen har vært med i alle sesongene av serien, og har en del lesere i Sverige. Hun gleder seg til reaksjonene fra den svenske fansen.

– Jeg er utrolig glad for at mine svenske lesere kan få se «Bloggerne», jeg vet at mange norske jenter leser svenske blogger og blir inspirert, så kanskje vi kan kjøre litt fra begge sider nå. I tillegg har jeg svensk kjæreste og samboer, så jeg tror moren og brødrene hans kommer til å følge spent med også, sier Sophie Elise.

Spennende casting

Vegard Normann, er hjernen bak «Bloggerne». Han hadde i sin tid ideen til programmet, og er ansvarlig produsent for serien, som lages av Salto film og fjernsyn.

– Jeg ønsket å lage «Bloggerne» fordi jeg ble nysgjerrig på folkene bak bloggene og Instagram-kontoene, og se om livet var like rosenrødt som det kunne se ut som. Det har vært spennende å caste så fargerike jenter til serien, og jeg synes vi har vært heldig som har fått lov å følge dem gjennom tykt og tynt, sier han til TV 2.

– Serien har truffet de unge seerne veldig godt, og det er gøy å lese deres reaksjoner fra uke til uke. Jeg tror seerne liker serien fordi jentene tør å være seg selv og byr på sine store og små historier. Mange kjenner seg nok igjen i disse ganske så ulike jentene, forteller Normann.

TV-kameraene har helt siden vinteren 2013 fulgt de populære bloggerne. Den er nå i sin tredje sesong på TV 2 Bliss og går torsdager klokken 21.30.

Det er veldig gøy at SVT nå har kjøpt serien. I Sverige er blogging enda større enn i Norge, og det skal bli spennende å se hva de synes om de norske jentene. Sophie Elise er allerede kjent i den svenske blogg-verdenen, men jeg tror serien kan være med å å sette flere av de andre på kartet også der.

«Bloggerne» ble nominert til Gullruten i kategorien «Beste nyskapning» i 2014. Serien har gått på TV 2 Bliss alle sesongene, og er en av det mest sette underholdningsprogrammene på TV 2 Sumo.

Stolte over serien

Direktør for internasjonale innkjøp og sjangerkanalene hos TV 2, Nina Lorgen Flemmen, gleder seg over nyheten om at SVT nå skal sende «Bloggerne».

– Vi er stolte over at SVT har valgt å satse på «Bloggerne». Det viser at de følger med i tiden og at de forstår fascinasjonen for bloggerfenomenet, spesielt hos de yngre målgruppene, sier Flemmen.

Se alle episodene av «Bloggerne» på TV 2 Sumo