Cess om comebacket:  – TV 2 tvang meg!

Cecilie «Cess» Steinmann Neess er tilbake i programmet som startet karrieren.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den 10. april er humorgjengen i «Kollektivet» tilbake med en ny og etterlengtet sesong på TV 2. Komikerne er av mange utpekt som Norges nye arvtakere til humortronen og har oppnådd kult-status blant de unge på sosiale medier med 100 000 abonnenter på sin YouTube-kanal. 

Jacob Schøyen tar pause

Denne sesongen blir det noen utskiftninger og det faste medlemmet siden starten i 2011, Jacob Schøyen Andersen, tar en pause. Inn kommer Cecilie «Cess» Steinmann Neess, som gjør comeback etter exiten i 2012.

Tvunget tilbake?

I følge Cess har hun nærmest blitt tvunget til å gå tilbake til Kollektivet.

KOLLEKTIVET: Bak fra venstre: Sebastian Trulsrud Brynestad, Cecilie Steinmann Neess og Fridtjof Stensæth Josefsen, Kevin Vågenes. Foran: Jacob Schøyen Andersen. Foto: TV 2
KOLLEKTIVET: Bak fra venstre: Sebastian Trulsrud Brynestad, Cecilie Steinmann Neess og Fridtjof Stensæth Josefsen, Kevin Vågenes. Foran: Jacob Schøyen Andersen. Foto: TV 2

– Karrieren min er så på vei oppover og jeg har fått streng beskjed fra ledelsen i TV 2 at jeg må tilbake og ta med meg disse, forteller hun og peker på resten av medlemmene i Kollektivet.

Se video over

Eventyrlig karriere

Selv om Cess spøker om at hun er blitt tvunget tilbake, trenger hun ikke gjøre narr av sin egen karriere som bare har pekt oppover de siste årene. I 2012 ble hun nominert til «Årets gjennombrudd» på Komiprisen og hun har også vært fast paneldeltaker i NRK1s populære serie «Løvebakken». I tillegg har hun gjort stor suksess på revyscenen med Linn Skåber og Hege Schøyen i forestillingen «Latter på latter».

– Det blir magisk!

Cess gleder seg sykt til å være med i neste sesong av Kollektivet på TV 2.

– Det blir magisk! Gutta er gøyere enn noen gang og det er veldig gøy å være tilbake å leke med de igjen, forteller Cess.

Suksess-skolen

Kollektivet-gjengen har mange spennende prosjekter på gang og den 2. mars er det endelig premiere på deres nye humorserie «Suksess-skolen».

Serien handler om en ung mann som desperat ønsker å bli kjendis. Han vet ikke helt hvordan han skal få det til men heldigvis finnes det en skole som heter School of Success som tilbyr alle «unike» unge den suksessen de tilsynelatende fortjener.

Spiller alle rollene

Serien i seks episoder kategorisert som en humordramamusikal og er et satirisk spark til et samfunn der alle bare MÅ ha suksess.

Kollektivet-gutta spiller alle rollene og Cecilie Steinmann Neess har også en rolle i serien som har premiere på den nye TV 2-kanalen Humor 2. mars.

 

 

 

 

 

– Sånn skal det gjøres om man har liten tiss
Vis flere