Rangers og Zucca seiret i målfest mot byrivalen

Mats Zuccarello gikk poengløs av isen da hans New York Rangers slo New York Islanders 6-5 på bortebane i NHL mandag.

Se sammendrag fra kampen øverst på siden! (Video med tillatelse fra Viasat Hockey)

Rangers fortsatte sin strålende borteform og vant etter å ha ligget under både 0-2, 1-3 og 3-5. Zuccarellos lag vendte kampen i siste periode, og laget kunne avslutte sin «turné» på borteis med fire seirer av fire mulige.

Nordmannen var nest mest benyttet av Rangers' offensive spillere og fikk 18.11 minutter på isen, men han noterte seg altså ikke for målpoeng. Zuccarello endte opp med -2 i pluss-minus-statistikken.

Det ble en spennende kamp fra start til slutt i Nassau Coliseum. Men vertene var foran nesten hele kampen. Bare elleve sekunder var spilt da John Tavares utnyttet en kjempetabbe av Rangers-keeper Cam Talbot og satte pucken i åpent mål.

Ryan McDonagh ble viktig for Rangers med både 1-2-reduseringen og senere målet som utlignet stillingen til 3-3.

Derfra scoret Ryan Strome to ganger for Islanders, men Derek Stepan, Martin St. Louis og Kevin Klein ordnet Rangers-seier i sluttperioden. (©NTB)