Vanvittig sisteperiode da Rangers knuste Arizona Coyotes

Men Mats Zuccarello Aasens poengrekke stoppet.

Se kampsammendrag i vinduet øverst! Video med tillatelse fra Viasat!

New York Rangers knuste lørdag kveld Arizona Coyotes 5-1 på isen i ørkenstaten.

Det første målet kom 55 sekunder inn i andre periode da Chris Kreider sendte pucken av gårde med en målrettet kølle.

Arizona utlignet deretter, og Rangers-seieren var ikke sikret før i tredje periode da Rangers flesket til med ikke mindre enn fire mål av henholdsvis Rick Nash, Kevin Hayes, Marc Staal og Lee Stempniak.

Zuccas målpoengsrekke stoppet på sju kamper
Mats Zuccarello Aasen kom ikke på scoringslisten denne gangen. Dermed stoppet hans rekke på kamper med målpoeng på sju kamper.

Det var personlig NHL-rekord for Zuccas del, en rekord han satte han natt til fredag, da hans Rangers slo Colorado Avalanche 6-3.

– Jeg har hatt litt stang ut og i enkelte kamper har jeg ikke vært ordentlig «på». Men jeg føler at jeg har jobbet hardt og hatt en bra sesong, og jeg håper jeg klarer å fortsette slik, sa han etter den kampen.

Mandag skal Rangers spille mot byrivalen New York Islanders på Nassau Coliseum. (NTB/ TV 2)