Inger Lise og OnklP hylles etter duett:
– Det var så perfekt

«Hver gang vi møtes»-artistene i ekstase over «Fru Johnsen»-duetten. Se hele opptredenen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Hver gang vi møtes»-dagen til Inger Lise Rypdal (65) ble avsluttet med at hun sang duett med Pål «OnklP» Tøien (30) på hennes 1968-hit «Fru Johnsen».

Det falt virkelig i smak hos de andre artistene som satt rundt bordet og bivånet det hele.

– Det sterkeste fellesøyeblikket i «Hver gang vi møtes» er helt klart Inger Lise og Pål med «Fru Johnsen». Det var så gøy! To motsetninger som møtes. Det er på en måte så mange broer som må krysses for å komme dit, og det var helt genialt, synes jeg, sier Lene Nystrøm til TV 2.

Thom Hell storkoste seg også under den spontane duetten.

– «Fru Johnsen» var utrolig gøy med OnklP, og den ble enda gøyere og bedre da Inger Lise sang med ham. Det var så perfekt. Vi tvang dem til å gjøre den sammen, sier han og ler.

Silje Nergaard føyer seg også inn i hyllestkoret.

– Det var et stjerneøyeblikk. Et stjernemøte. Den er nok legendarisk, den.

«Kuppet» låta

OnklP forteller til TV 2 at han regelrett kuppet «Fru Johnsen» umiddelbart etter han takket ja til å være med i programserien.

– Da jeg begynte å snakke med «Hver gang vi møtes»-folka om å delta, kom navnet til Inger Lise opp. Da sa jeg: «Den skal jeg ha! Det er ikke snakk om annet». Jeg er sikker på at alle artistene ville ha hatt «Fru Johnsen», men jeg kuppet den. Jeg gikk rett i studio og lagde den før noen andre rakk å reagere, sier han og ler.

Å fremføre «Fru Johnsen» sammen med Inger Lise Rypdal, oppsummerer han på følgende måte:

– Da var livet mitt komplett.

Hvorfor vises ikke duetten på TV?

Flere seere har etterspurt avslutningsduettene, og lurer på hvorfor de ikke sendes i sin helhet på TV og hvorfor ikke alle legges ut på tv2.no.

– Duettene er i utgangspunktet ikke tenkt som en del av programmet, men skal bare fungere som en liten snutt som avslutning på kvelden. I og med at hedersgjestene ikke kjenner låtvalgene, er det heller ikke mulig å øve inn duettnumrene verken for artistene eller for tv-produksjonen. Det har altså ikke vært slik at TV 2 har avbrutt duettene eller programmet før det er ferdig, programmene er rett og slett laget slik, sier Bjarne Laastad, TV 2s kommunikasjonsansvarlige for «Hver gang vi møtes».

I inneværende sesong var det tre duetter som ble fremført i sin helhet; «Fru Johnsen» – som du kan se øverst i denne artikkelen – samt Jonas Fjeld og OnklPs «Engler i snøen» og OnklP og Lene Nystrøms «Myk landing».

Neste lørdag sendes sesongens siste «Hver gang vi møtes» hvor alle artistene synger duetter.