Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester Uniteds argentinske stjerne Angel Di Maria og familien ble overrasket av innbruddstyver hans luksushjem i Cheshire forrige lørdag. Hendelsen satte en støkk i spilleren, som tok med seg kona og datteren og sjekket inn på et hotell i Manchester. 

Louis van Gaal har uttrykt bekymring for Di Marias fremtid i klubben etter hendelsen. Også fotballeksperten Guillem Balagué deler managerens bekymring og mener frykten for at noe lignende skal skje igjen kan føre til at argentineren forlater Manchester United. 

BODYGUARD: Angel Di Maria forlot hotellrommet sammen med en bodyguard fra Manchester United da han var på en restaurant i Manchester onsdag forrige uke. Foto: Scanpix
BODYGUARD: Angel Di Maria forlot hotellrommet sammen med en bodyguard fra Manchester United da han var på en restaurant i Manchester onsdag forrige uke. Foto: Scanpix

– Tror noe fælt vil hende om de forlater hotellrommet
– Di Maria kom fra Real Madrid til Manchester United som en superstjerne, men har slitt med å tilpasse seg den engelske kulturen. 
Livet ble enda vanskeligere da han var nødt til håndtere innbruddstyver som tok seg inn hjemmet hans mens kona, datteren og jeg tror svigermora også var der.  Nå har han flyttet familien til et hotell, men de lever med den paranoide logikken at noe fælt vil skje med dem om de forlater hotellrommet, sa Balagué da han i helgen var gjest i TV 2 Premier League-studio. 

Han mener at hensynet til familien er viktigst - også for fotballspillere. 

– Når du spiller fotball og vet at kona og datteren din sliter mentalt, gjør det at du presterer dårligere. Og jeg tror ikke at den frykten de har for å gå ut forsvinner helt med mindre han forlater klubben. Og sånn som det høres ut for meg, så kan det være en mulighet sier Balagué videre. 

Sammenligner med Edu
Han sammenligner Di Marias situasjon med Edu som forlot Arsenal til fordel for Valencia – visstnok etter en lignende hendelse. 

– Det samme skjedde med Edu som spilte for Arsenal. Kona hans ville ikke bo i England mer og han gikk til Valencia i stedet. Vi må huske på at de er bare mennesker, avslutter han.