Bobbi Kristina Brown og kjæresten Nick Gordon ankommer premieren på filmen «Sparkle» i august, 2012. Foto: Scanpix
Bobbi Kristina Brown og kjæresten Nick Gordon ankommer premieren på filmen «Sparkle» i august, 2012. Foto: Scanpix

Bobbi Kristinas familie i full krangel om begravelsen

Mens Bobbi Kristina Brown (21) svever mellom liv og død, krangler familien om hvordan begravelsen hennes skal gjennomføres.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bobbi Kristina Brown (21) svever ifølge amerikanske medier mellom liv og død.

De pårørende skal allerede ha begynt å diskutere hvordan begravelsen hennes skal gjennomføres, og dette har ført til at Houston- og Brown-familiene skal ha røket i tottene på hverandre.

Familien til Bobby Brown er redd de skal bli utestengt fra begravelsen, slik de ble da Whitney Houston ble begravet i 2012, skriver TMZ

Respirator

Det har i dag gått en uke siden Whitney Houstons datter ble funnet livløs i et badekar i sitt eget hjem utenfor Atlanta. Hun er rammet av nevrologiske skader og holdes i kunstig koma.

Legene har konstatert at livet hennes ikke står til å redde, men faren hennes, Bobby Brown, har bestemt at datteren skal holdes i kunstig koma.

Begravelsen

Familiene på begge sider har allerede startet å planlegge begravelsen til Bobbi Kristina. Men familiene krangler om gjennomføringen og det praktiske.

Dette skal skyldes problemene som oppstod da Whitney Houston ble stedt til hvile i februar 2012. Under begravelsen stormet Bobby Brown ut av kirken etter å ha blitt nektet å sitte ved siden av sin datter.

Brown familien skal også ha invitert med seg ubudne gjester i i kirken.

Utestengt

Sykehusrommet der Bobbi Kristina ligger skal også være avsperret av sikkerhetsvakter og for å komme inn må man ha en sikkerhetskode. Denne koden skal ikke familien Brown ha fått.

– Om det skjer noe Bobbi Kristina så vil ikke bli behandlet som barn, sier et Brown-familiemedlem til TMZ.