ØNSKET AV PSG: Ifølge fransk avis ønsker PSG seg Lionel Messi eller Neymar som erstatter for Zlatan Ibrahimovic. AFP PHOTO/ QUIQUE GARCIA
ØNSKET AV PSG: Ifølge fransk avis ønsker PSG seg Lionel Messi eller Neymar som erstatter for Zlatan Ibrahimovic. AFP PHOTO/ QUIQUE GARCIA

Slik vil PSG erstatte Zlatan og bygge et nytt stjernegalleri

Den franske storklubben PSG vil åpne lommeboken på vidt gap når Zlatan Ibrahimovic skal erstattes.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Megarike Paris St. Germain planlegger en framtid uten Zlatan Ibrahimovic.

Svenskens kontrakt går ut i 2016, og allerede nå er det klart at stjernespissen mest sannsynlig ikke kommer til å forlenge med den franske storklubben.

Ifølge den franske avisen Le Parisien, som følger Paris-klubben svært tett, er PSGs plan å erstatte Zlatan med en annen verdensstjerne.

PSG er allerede en stor maktfaktor i den franske ligaen, men klubbens steinrike eier og klubbpresident Nasser Al-Khelaïfi ønsker å gjøre klubben til den mest dominerende i Europa.

Derfor ønsker Nasser Al-Khelaïfi å sikre seg å erstatte Zlatan Ibrahimovic med en stjerne som ikke bare styrker laget sportslig, men også med tanke på et varmemerkeperspektiv.

Neymar, Messi og Ronaldo topper ønskelisten
Le Parisien hevder derfor at PSG har plukket ut Neymar, Lionel Messi og Cristiano Ronaldo øverst på ønskelisten når Ibrahimovic forlater klubben i 2016.

Qatar-eide PSG skal være klar til å grave usedvanlig dypt i lommeboken og sprenge tidligere verdensrekord-bud for å sikre seg enten Barcelona-stjernene Neymar og Messi, eller Real Madrids superstjerne Cristiano Ronaldo.

Men det er ikke bare i angrepet PSG har planer om å bruke penger på å sy sammen et nytt stjernegalleri.

Allerede til sommeren planlegger PSG å legge inn bud på både Juventus-stjernen Paul Pogba og Manchester Citys veteran Yaya Touré. Sistnevnte er den spilleren PSG regner som det er mest trolig klubben kan kapre.

Vil erstatte Blanc med Simeone
Samtidig skal PSGs kravstore eiere ikke være fornøyd med den jobben hovedtrener Laurent Blanc har gjort denne sesongen, til tross for at klubben ligger på tredjeplass på tabellen, bare to poeng bak Lyon.

Hvordan PSG vil markere seg i Mesterligaen i vårssesongen blir avgjørende for Blancs fremtid, hevder Le Parisien.

Dersom Blanc ikke lykkes med å lede PSG videre i turneringen, risikerer han sparken til sommeren.

Nasser Al-Khelaïfi har plukket ut Atletico Madrids trener Diego Simeone som førstevalg til å erstatte Blanc.