Zuccarello-scoring da Rangers slo Panthers

Mats Zuccarello noterte seg for både mål og målgivende pasning da New York Rangers slo Florida Panthers 6-3 mandag kveld.

Nordmannen var nest sist på pucken da Rangers tok ledelsen 2-1 snaue tre minutter ut i midtperioden. Fem minutter før slutt snek han seg inn foran mål og feide pucken inn bak gjestenes Roberto Luongo til øredøvende jubel fra hjemmefansen i Madison Square Garden som hyllet nordmannen ved å rope «Zucc, Zucc».

– Jeg er i større grad en pasningsspiller, så jeg bryr meg ikke om hvem som scorer. Men jeg kan føle presset fra dere og alle rundt meg på å score mål, så jeg ønsker naturligvis å score flere mål, sier Zucca til Rangers' hjemmesider.

Zuccarello har nå solide åtte mål og 18 målgivende pasninger på 46 kamper i grunnspillet denne sesongen. Seieren var Rangers' andre på rad.

Se sammendrag øverst i saken! (Video med tillatelse fra Viasat Hockey)

Aleksander Barkov sendte gjestene i ledelsen allerede fire minutter ut i åpningsperioden, men Rangers' suverene poengkonge Rick Nash sørget for balanse i regnskapet noen minutter senere. Det sto 3-3 før siste periode, men så sa Rangers takk for følget.

Først sørget Dan Boyle for 4-3, før Mats Zuccarello la på til 5-3 fire minutter før full tid. Rick Nash satte deretter pucken i åpent mål da han scoret sitt 31. mål for sesongen. Da hadde Carl Hagelin allerede feilet på straffeslag.

Til tross for Zuccarellos to poeng, endte han med minus 1 i pluss-/minusstatistikken. (©NTB)