BLIR I REAL MADRID:  Cristiano Ronaldo vil trolig ikke vende tilbake til Manchester United med det første.  (AP Photo/Andres Kudacki)
BLIR I REAL MADRID:  Cristiano Ronaldo vil trolig ikke vende tilbake til Manchester United med det første.  (AP Photo/Andres Kudacki)

– Ronaldo elsker Manchester United, men vil koste tre milliarder

Cristiano Ronaldos agent Jorge Mendes tviler på at Real Madrid-stjernen vender tilbake til Old Trafford.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-fansens store favoritt Cristiano Ronaldo ble solgt til Real Madrid for svimlende 825 millioner kroner i 2009.

Helt siden rekordovergangen har den nybakte Ballon d’Or-vinneren snakket varmt om gamleklubben, og Manchester Uniteds supportere har ikke gitt opp håpet om å se superstjernen tilbake på Old Trafford.

Men ifølge Ronaldos agent Jorge Mendes er det lite trolig at Real Madrid-stjernen vil spille i Manchester United-trøyen igjen.

– Vil koste tre milliarder
– Han elsker Manchester Uniteds supportere. Det har han fortalt meg mange ganger fordi Ronaldo spilte for klubben i seks år, sier superstjernens agent i et lengre intervju med BBC.

– Men for øyeblikket spiller han for Real Madrid, og han vil ikke forlate den klubben, fastslår Mendes.

Mendes tror portugiseren vil avslutte karrieren på Bernabeu.

– Ja, det tror jeg. Men dersom klubben av ulike årsaker vil selge ham, så må en annen klubb betale tre milliarder kroner i overgangssum, fastslår han.

Representerer en mengde stjernespillere
Den tidligere nattklubbeieren Mendes har de siste årene markert seg som en av verdens mektigste fotballagenter.

Han representerer stjernespillere som Radamel Falcao, Angel Di Maria, James Rodriguez, David De Gea, Victor Valdes og Diego Costa – for å nevne noen.

Mendes har også gjort seg kjent som agenten til Chelseas frittalende manager José Mourinho, og har tjent seg opp en enorm formue på å representere fotballstjernene.

Overfor BBC avviser imidlertid at Mendes at pengene er drivkraften i virksomheten.

– Mange mennesker har helt feil oppfatning av agenter. Å være en agent innebærer en rekke forskjellige ting. Jeg er en normal person som jobber hardt hver dag. Jeg er ambisiøs, besluttsom og ærlig, og gjør de rette tingene for mine klienter. Og det er det viktigste for meg, sier superagenten.