STØTTER PAPPA: Kim Kardashian postet nylig dette bildet av lillesøster Kylie og stefar Bruce Jenner. Foto: Instagram.
STØTTER PAPPA: Kim Kardashian postet nylig dette bildet av lillesøster Kylie og stefar Bruce Jenner. Foto: Instagram.

Kim Kardashians stefar kommer snart ut som kvinne

Familien støtter Bruce Jenner (65) i kjønnsskifte-prosessen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den tidligere olympiske mesteren Bruce Jenner har fått et profilert ansikt gjennom realityserien Keeping up with the Kardashians.

Øredobber og manikyr

Det har lenge vært spekulasjoner rundt seksbarnsfarens nye, feminine stil, selv om ansiktsløftninger og operasjoner har fulgt han i en årrekke.

Nylig ble han observert med langt hår, diamantøredobber og manikyr. Dessuten skal Jenner ha operert vekk adamseplet som det neste steget mot å bli en kvinne.

65-åringen skilte seg fra Kris Jenner etter 23 års ekteskap, og de to har barna Kylie (17) og Kendall Jenner (19) sammen. Han har fremdeles et godt forhold til alle barna sine, og selv stebarna kaller han pappa. 

Family 💙💙💙

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Pappa til ti barn

Kim, Kourtney, Khloe og Robert er Kris sine barn fra forholdet til Robert Kardashian, men etter han døde ble Bruce som en far for alle. Han har i tillegg fire biologiske barn fra tidligere ekteskap.

– Endelig er han lykkelig, og familien aksepterer det han gjør, sier en kilde til People Magazine.

Funnet seg til rette

Kim Kardashian hintet om kjønnsskiftet i et intervju forrige uke, men ville ikke avsløre om ryktene stemmer eller ikke. Når hun ble spurt om kjønnsskiftet i et intervju med ET, svarte hun:

– Jeg tror alle går gjennom visse ting i livet. Det Bruce går gjennom får han fortelle når det føles riktig for han, sier hun. Kardashian forteller videre at hun aldri har sett han så lykkelig.

Nå ser det ut til at Jenner endelig har funnet seg til rette i sin egen kropp, og at nyheten snart vil komme ut. Til nå har han bare fortalt det til sine nærmeste, sier en nær venn av familien til People Magazine.