PROFILERT STJERNE: Gwyneth Paltrow under premieren av komedien "Mortdecai" i Los Angeles 21. januar, 2015. Foto: Scanpix.
PROFILERT STJERNE: Gwyneth Paltrow under premieren av komedien "Mortdecai" i Los Angeles 21. januar, 2015. Foto: Scanpix.

Gwyneth Paltrow (42) oppfordrer kvinner til å dampe vaginaen sin

Skuespilleren mener behandlingen har en rensende og energigivende effekt.

Gwyneth Paltrow har prøvd en ny spa-behandling, og hun er helt frelst.

– Renser livmoren

Paltrow er grunnleggeren av livsstils-konseptet Goop, og skriver i en artikkel på nettsiden deres at hun har prøvd såkalt Mugworth V-Stream, ved Tikkun Spa i Los Angeles.

I innlegget skriver skuespilleren at denne behandlingen er selve gullbilletten ved spaet, som tilbyr både skrubber og kroppsmassasjer. 

– Du sitter på hva som ser ut som en mini-trone, og en kombinasjon av infrarød stråling og burot-damp renser livmoren, skriver hun.

Selvutnevnt helseguru

Ved et tastetrykk finner man ut at «tronen» kalt Mugworth V-Stream ligner en toalett, men istedenfor å gjøre sitt fornødne, kommer vanndamp opp gjennom ringen.

– Det er en energisk opplevelse – ikke bare en dampdusj – som balanserer kvinnelige hormonnivåer, skriver Hollywoodstjernen videre, og oppfordrer kvinner til å prøve det om de er i L.A.

Gwyneth Paltrow er kjent fra filmer som blant annet «Seven», «Shakespeare In Love» og «Iron Man». Hun har de siste årene utmerket seg som businesskvinne, med grunnleggelsen av nettsiden Goop. Hun har i tillegg skrevet en rekke kokebøker, og er en selvutnevnt helseguru.

Paltrow giftet seg med Coldplay-vokalist Chris Martin i 2003, og de har barna Apple og Moses sammen. Paret skilte seg i fjor, men er fremdeles gode venner. Hun har tidligere vært sammen med både Brad Pitt og Ben Affleck.