GLEDE: Daniel Sturridge, som kan være tilbake mot West Ham lørdag, er sikker på at Gerrard kommer til å bli manager for Liverpool.
GLEDE: Daniel Sturridge, som kan være tilbake mot West Ham lørdag, er sikker på at Gerrard kommer til å bli manager for Liverpool.

Sturridge om Gerrards Liverpool-exit: – Jeg er sjokkert!

Daniel Sturridge er sikker på at Anfield ikke har sett det siste av Steven Gerrard

Etter et skadefravær på fem måneder kan Daniel Sturridge være tilbake på banen når Liverpool møter West Ham lørdag. 

– Sjokkert
Ting har endret seg i Liverpool mens Sturridge har gått skadet. Lagets kaptein, Steven Gerrard har annonsert at han gir seg i klubben etter sesongen. MLS og LA Galaxy blir neste stopp. 

– Jeg er sjokkert over at han skal forlate oss, sier Sturridge i et intervju med Sky Sports. 

– Han er et stort forbilde for meg. jeg ser opp til ham og jeg tror hele laget gjør det samme. Han har gitt meg mye erfaring og hjulpet meg til å bli en bedre spiller og person. 

– Tilbake som manager
Sturridge er imidlertid overbevist om at Gerrard kommer til returnere til Anfield. 

– Han kommer nok snart tilbake til klubben. Jeg er sikker på at han kommer til å bli lagets manager en dag. 

Sturridge har vært skadet siden han pådro seg en lyskestrekk på landslagstrening i september. Sturridge scoret 21 mål forrige sesong. Denne sesongen har han kun spilt tre kamper og scoret ett mål. Resten av tiden har spissen vært skadet. Ingen av dem som normalt skulle okkupert plassen hans fravær har prestert.

Rickie Lambert har to seriemål, Fabio Borini ett, mens Mario Balotelli fremdeles ikke har scoret i ligaen siden overgangen fra Milan.

I stedet er Raheem Sterling blitt flyttet fram, men det er ingen tvil om at hans styrke ligger i å angripe fra en dypere posisjon. Derfor passer det veldig godt at Sturridge muligens er tilbake til lørdagens kamp mot West Ham.

– Han har sett bra ut på trening, og jeg skal ta en prat med ham fredag, men i øyeblikket ser det lyst ut, sier Rodgers, ifølge The Telegraph.

Også Sturridge selv melder seg klar til tjeneste. 

– Jeg er klar. Det har tatt lang tid, men jeg ser frem til å spille igjen. Jeg kommer ikke til å holde noe tilbake, sier han. 

 (NTB/TV 2)