Chelsea-vrakgods ga rustne Bayern München en på tygga

Kevin De Bruyne scoret to ganger da Wolfsburg knuste Bayern München.

TOMÅLSSCORER: Kevin de Bruyne setter inn 4-1 for Wolfsburg mot Bayern München fredag. FOTO REUTERS/Fabian Bimmer

Wolfsburg-Bayern München 4-1

I første kamp etter vinterpausen tapte den suverene serielederen Bayern München hele 1-4 borte mot serietoer Wolfsburg.

Kampen var den første på over fem uker i tysk Bundesliga. Og det så ut til at de soleklare serielederne ikke har hatt godt av pausen.

For i høstsesongen hadde Bayern notert seg for 14 seirer og tre uavgjort, men i Wolfsburg tok det ikke mer enn fire minutter før den nederlandske angriperen Bas Dost sendte vertene i føringen.

Samme mann doblet ledelsen på herlig vis like før pause, slik at det sto 2-0 halvveis. Med yttersiden av foten sendte han ballen i mål via stolpen på volley.

Etter hvilen var det Kevin de Bruynes tur til å bli tomålsscorer for Wolfsburg. Han satte først inn 3-0 etter 53 minutter alene mot keeper Manuel Neuer, før Juan Bernat reduserte like etter.

Men da De Bruyne prikket inn vertenes fjerde mål, var alt håp ute for gjestene. Den belgiske kantspilleren snurret rundt med Bayern-forsvaret før han hamret ballen i nettaket til 4-1. Det ble også resultatet. (©NTB)